CUTREMUR în PSD! Congres EXTRAORDINAR în octombrie! Tudose le spune tuturor că „Dragnea a confiscat partidul”!

CUTREMUR în PSD! Congres EXTRAORDINAR în octombrie! Tudose le spune tuturor că „Dragnea a confiscat partidul”!

A început! Răzmerița în PSD e în plină desfășurare. Dragnea, Stănescu, Bădălău și Oprișan i-au adus în pragul crizei de nervi pe restul liderilor locali ai partidului. Cu mici excepții, cum ar fi Bistrița. Pentru care însă Dragnea a plătit cu sute de milioane de euro. Din banii noștri. 

În capul revoltei s-a pus automat, la nici trei zile după ce-a fost uns prim-ministru, Mihai Tudose. Acum, după nici o lună, le spune tuturor celor cu care vorbește, în afara grupului de „pupători de moaște”, așa cum l-a poreclit, că „Dragnea a confiscat partidul”. 

De la mijlocul lunii august va începe ofensiva mediatică pentru forțarea unui Congres Extraordinar al PSD. Unde să fie înfierați cei care au adus partidul în „pragul dezastrului”. Acest congres ar urma să aibă locul la mijlocul lunii octombrie.

Conform surselor noastre, Tudose va da afară din Guvern trei femei: Vasilescu, Dan și Shhaideh. Pe Olguța o va da ca să poată justifica o nouă amânare a măririi salariilor. Pe Carmen Dan ca să poată avea și el control la DGPI. Și pe Shhaideh pentru a-și putea cumpăra putere în teritoriu. Singura care are o oarecare influență în partid este Olguța.

Conform acelorași surse, i-a transmis ministrului Justiției s-o lase mai moale cu ce îi cer Tăriceanu și Dragnea. Că el decide ce și cum trece prin Guvern.

Firea i-a promis că nu se bagă, că rămâne neutră.

Nu a discutat și nici nu va discuta cu Ponta și Grindeanu. Nici cu Chirica de la Iași.

Singurul despre care n-are o părere proastă este Cătălin Ivan. Dar nu-l vrea în echipa lui, cel mult se va asigura, prin interpuși, că nu-i va fi dușman.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?