CUTREMUR în PSD! Dosare GRELE la DNA, DIICOT și Parchetul General pentru Dragnea și gașca de penali. Se anunță MARI PROTESTE în octombrie!

CUTREMUR în PSD! Dosare GRELE la DNA, DIICOT și Parchetul General pentru Dragnea și gașca de penali. Se anunță MARI PROTESTE în octombrie!

Risc Seismic

PSD se cutremură din toate încheieturile! Surse de la vârful partidului spun că Dragnea și gașca de penali din jurul său sunt vizați de nenumărate dosare aflate în lucru la DNA, DIICOT și Parchetul General. Și că se va declanșa un război fără precedent între procurori și penalii din fruntea PSD. Lucru, dealtfel, susurat în mediul său chiar de premierul Mihai Tudose.

Aceleași surse mai spun că Parlamentul va refuza să supună la vot solicitările procurorilor de ridicare a imunității pentru cei vizați de anchete. 

O sursă de mare încredere din anturajul lui Dragnea ne-a declarat că șeful PSD a fost informat că în România vor fi în octombrie proteste de o amploare fărăr precedent. Și că va merge până la capăt, deoarece consideră că el este victima conspirației lui Klaus Iohannis.

Urmează două luni de foc, oameni buni... Vă mai spunem un amănunt: președintele e pe baricade, n-a cedat niciun centimetru. Veți vedea...

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria