CUTREMUR în PSD! Dragnea s-a păbușit! Sondaj DEVASTATOR! Se confirmă cifrele lui Pieleanu!

CUTREMUR în PSD! Dragnea s-a păbușit! Sondaj DEVASTATOR! Se confirmă cifrele lui Pieleanu!

Risc Seismic

Dragnea s-a păbușit! Se confirmă cifrele lui Pieleanu! Liviu Dragnea și Mihai Tudose sunt în picaj în ceea ce privește încrederea românilor. O arată datele comparative ale sondajelor realizate în fiecare lună de IMAS și care au fost date publicității miercuri.

 Președintele PSD Liviu Dragnea a pierdut, într-o singură lună, aproape patru procente. De la 18.7% în septembrie la 15% în octombrie!!! Mult mai bine decât Dragnea stă președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, cel cotat în octombrie la 23%.

 Actualul premier Mihai Tudose pierde și el. Și-a început mandatul cu o cotă de încredere de 24.7 % în luna iulie și a pierdut constant până în octombrie când a ajuns la doar 18%, adică undeva la jumătatea cotei de încredere cu care a plecat de la Guvern, cu spectacol și "martiraj" predecesorul său, Sorin Grindeanu.

 Președintele Klaus Iohannis pierde și el două procente într-o lună. De la 41.7% la 39.7%, dar chiar și așa e la una dintre cele mai ridicate cote de popularitate de la începutul mandatului său.

PSD o duce bine în sondaje, USR se scufundă

Dacă Liviu Dragnea și Mihai Tudose suferă, în schimb PSD o duce bine în ceea ce privește intenția de vot: e constant la 39%. Liberalii însă pierd aproape două procente într-o singură lună, până la 29.3%. Partidul care crește notabil este ALDE: cu două procente, până la 10.2. În schimb, USR se duce în jos, de la aproape 7% la doar 5.5%.

Datele prezentate de IMAS fac parte din ROmnibus, studiu realizat lunar pe un eșantin de 1.000 de persoane, prin metoda CATI, cu o marjă de eroare de +- 3%.

Sondajul care a fost aproape să doboare Guvernul

Luna trecută, un sondaj a aruncat în aer PSD. Iar premierul Mihai Tudose a fost la un pas să demisioneze. Astfel, un studiu realizat de institutul Avangarde, condus de Mihai Pieleanu, arăta că încrederea în Executiv a căzut de la 40% la doar 27%. Tudose a sugerat că sondajul ar fi fost la comanda lui Liviu Dragnea, Pieleanu a negat ferm această variantă, iar scandalul s-a terminat cu două ședințe cu nervi la partid, în urma căreia mai mulți miniștri au fost remaniați. Acum, în sondajul IMAS, Guvernul Tudose este creditat cu o cotă de încredere de doar 20%.






Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...