CUTREMUR în PSD! Dragnea va fi ejaculat de la șefia partidului! Marian Oprișan, favorit să preia interimatul până la Congres! Sondajele sunt dezastruoase!

CUTREMUR în PSD! Dragnea va fi ejaculat de la șefia partidului! Marian Oprișan, favorit să preia interimatul până la Congres! Sondajele sunt dezastruoase!

Risc Seismic

Se tulbură apele în PSD! Surse convergente dau ca sigură îndepărtarea lui Liviu Dragnea de la șefia partidului. Iar Marian Oprișan este favoritul revoltaților pentru preluarea interimatului. Congresul ar urma să aibă loc cel mai târziu în luna martie a anului viitor. Ultimul sondaj făcut de Pieleanu pentru PSD, așa-zisul sondaj intern, arată o prăbușire a partidului, care își continuă căderea, la aproape 32 la sută. Adică la limita bazinului tradițional.

Conform surselor, Mihai Tudose nu face parte din grupul celor care vor participa la îndepărtarea lui Dragnea. Dar nici nu sunt semnale evidente că ar încerca să-și facă propriul joc.

În schimb, cea care a încercat să formeze o tabără a fost Gabriela Firea. Care și-a și comandat, în secret, un sondaj în care s-a testat pentru prezidențiale alături de mai multe nume. Ghinion! Unul dintre cei care au avut acces la sondaj a vândut-o lui Pieleanu. Care, la rândul lui, i-a dat informația lui Dragnea.


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale