CUTREMUR în PSD! Firea și Oprișan sunt în tabăra lui Tudose! Radu Tudor anunță DECAPITAREA lui Dragnea!

CUTREMUR în PSD! Firea și Oprișan sunt în tabăra lui Tudose! Radu Tudor anunță DECAPITAREA lui Dragnea!

Risc Seismic

E măcel total în PSD! A fost o noapte albă în toate taberele. Iar Dragnea, spun sursele noastre, a fost prins cu chiloții-n vine de declarația de război a lui Tudose. Chiar cu o mână alunecată-n căcat având în vedere că Tăriceanu e plecat din țară două zile și n-a avut pe cine să asmuțească imediat asupra lui Tudose. Pentru că, spun aceleași surse, gura lui de tun folosită împotriva lui Grindeanu, Gabriela Firea, este în tabăra lui Tudose. Ca și Oprișan. Ca și Vlase și Mocioalcă, de la Caraș. Ca mulți alții.

Radu Tudor a declarat la Antena 3 că se pregătește pe repede-nainte decapitarea lui Dragnea din fruntea partidului.

Lucru confirmat și de sursele noastre. Părerea unanimă care se conturează este aceea că premierul trebuie să preia și partidul.

„Cine îl cunoaște pe Tudose știe că este o nucă infinit mai tare decat este Sorin Grindeanu. De data aceasta, liderii îl roagă pe premier să nu plece. Există ipoteza că faimoșii baroni PSD să nu-l mai sprijine pe Liviu Dragnea. Există un moment de revoltă majora în PSD pentru felul în care este condus PSD. Baronii nu acceptă a doua cădere de guvern in 10 luni: „mai bine facem o schimbare la partid decât să schimbăm un premier”, a anunțat Radu Tudor la Antena3.

Conducerea PSD se întâlneşte în şedinţă marţi, 10 octombrie, de la ora 13.30, la sediul din Kiseleff.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu