CUTREMUR în PSD! Viorica Dăncilă, favorită să preia conducerea partidului după europarlamentare! Jocuri de culise care dinamitează gașca Dragnea!

CUTREMUR în PSD! Viorica Dăncilă, favorită să preia conducerea partidului după europarlamentare! Jocuri de culise care dinamitează gașca Dragnea! Surse din anturajul ambelor tabere spun că Dăncilă a venit total schimbată după vizita din Statele Unite. Și că, tot de atunci, atitudinea lui Netanyahu față de Dragnea s-a schimbat radical. 

Ce se întâmplă? În jurul Vioricăi Dăncilă s-a conturat un grup de pesediști care doresc înlăturarea lui Dragnea din fruntea PSD și instalarea unei conduceri mai moderate, care să nu mai aibă drept obiectiv al guvernării doar legile penale. Acest grup va acționa imediat după anunțarea rezultatelor de la alegerile europarlamentare din 26 mai. Conform surselor noastre, orice rezultat de sub 35 la sută va duce la contestarea publică a liderului PSD și la solicitarea unui congres care să stabilească o nouă conducere și desemneze un candidat la președinția României.

Potrivit surselor noastre, nici tabăra Dăncilă nu agreează cedarea candidaturii către Călin Popescu Tăriceanu, se va merge tot pe un membru al PSD.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia face ravagii în Rusia! / Doctoriţa care l-a sfidat pe Putin şi a dat alarma despre coronavirus, arestat…

2 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

3 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

4 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

5 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

recomandări

Te ia DNA: Dan Iulian Idolu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trailerul de la noul film Războiul Stelelor s-a lansat și e aici