CUTREMUR în PSD! Viorica Dăncilă, favorită să preia conducerea partidului după europarlamentare! Jocuri de culise care dinamitează gașca Dragnea!

CUTREMUR în PSD! Viorica Dăncilă, favorită să preia conducerea partidului după europarlamentare! Jocuri de culise care dinamitează gașca Dragnea!

Risc Seismic

CUTREMUR în PSD! Viorica Dăncilă, favorită să preia conducerea partidului după europarlamentare! Jocuri de culise care dinamitează gașca Dragnea! Surse din anturajul ambelor tabere spun că Dăncilă a venit total schimbată după vizita din Statele Unite. Și că, tot de atunci, atitudinea lui Netanyahu față de Dragnea s-a schimbat radical. 

Ce se întâmplă? În jurul Vioricăi Dăncilă s-a conturat un grup de pesediști care doresc înlăturarea lui Dragnea din fruntea PSD și instalarea unei conduceri mai moderate, care să nu mai aibă drept obiectiv al guvernării doar legile penale. Acest grup va acționa imediat după anunțarea rezultatelor de la alegerile europarlamentare din 26 mai. Conform surselor noastre, orice rezultat de sub 35 la sută va duce la contestarea publică a liderului PSD și la solicitarea unui congres care să stabilească o nouă conducere și desemneze un candidat la președinția României.

Potrivit surselor noastre, nici tabăra Dăncilă nu agreează cedarea candidaturii către Călin Popescu Tăriceanu, se va merge tot pe un membru al PSD.


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”