CUTREMUR/Băsescu va fi ARESTAT? Amănunte INCENDIARE!

CUTREMUR/Băsescu va fi ARESTAT? Amănunte INCENDIARE!

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, va fi arestat! Elena Udrea, fosta sa apropiată, s-a confesat acum două zile unei foarte apropiate prietene că se teme „...de ce i se va întâmpla în curând domnului președinte.”

Surse bine informate din anturajul lui Traian Băsescu spun că de câteva zile acesta este foarte nervos și că a fost văzut sunând și înjurând supărat că nu i se răspunde. Un alt amănunt destul de interesant este răcirea relației cu Elena Udrea. Mai mult, cea care a inițiat ieșirea, ca să zicem așa, din schemă, a fost Elena Udrea.

Cine era atent în această seară ar fi văzut că, sunată de RTV să opineze pe marginea așa-zisului autodenunț al lui Ghiță, Elena Udrea n-a mai fost nici foc și pară la adresa șefei DNA, nici n-a folosit aceleași expresii ca Băsescu. A dat-o în generalități. Se pare că a realizat, în sfârșit, că „domnul președinte” a fost doar un biet farseur...

NOTĂ/Vă recomandăm să citiți acest articol: Te CUTREMURI DE SCÂRBĂ când citești așa ceva!/S-ar putea să faceți niște conexiuni nebănuite!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dur articol! / Așa este, domnule președinte?

2 Așa o fi?

3 Andreea Esca are un „confident”?

4 Idilă-surpriză în sportul românesc

5 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri