CUTREMUR/Condrea a fost AGENT SIE! Dezvăluiri şi DETALII ȘOCANTE oferite de fosta soţie!

CUTREMUR/Condrea a fost AGENT SIE! Dezvăluiri şi DETALII ȘOCANTE oferite de fosta soţie!

Risc Seismic

Laura Condrea, fosta soţie a patronului Hexi Pharma, a făcut dezvăluiri incredibile despre trecutul celui a cărui dispariţie seamănă cu un film dedicat lumii serviciilor secrete şi teoriilor conspiraţiei.

„Dan Condrea a fost agent SIE. Ştiu pentru că l-am întrebat şi nu mi-a răspuns nimic, deşi el îmi răspundea mereu la întrebări. Dacă nu mi-a răspuns, înseamnă că era agent SIE. În tot anturajul nostru erau ofiţeri SIE şi SRI. El şi-a dorit o înmormântare aşa cum a avut şi tatăl meu, cu fanfară militară. Sunt supărat pe Condrea Dan Alexandru, care mai trăia dacă nu divorţa. Eu nu-l lăsam singur la volan, pentru că ştiam că este vitezoman. Îmi mai dădea câte o palmă, două, dar asta nu mai contează. În cadrul Hexi Pharma, protecţia a venit de la Comisia de la Camera de Sănătate”, a declarat Laura Condrea în faţa jurnaliştilor, care au aflat şi că tatăl acesteia a fost ofiţer special în cadrul armatei române.

Prima soţie a patronului Hexi Pharma a mai spus că este convinsă că soţul său a fost filat de SRI, la fel cum a fost şi ea. De asemenea, aceasta a rostit şi numele fostului director SRI, George Cristian Maior, despre care a spus că deţine multe informaţii importante despre activităţile fostului soţ. 

Fosta soţie a lui Condrea a oferit o informaţie inedită: ea a fost cea care a sesizat autorităţile cu privire la dezinfectanţii diluaţi, pe 14 septembrie 2015. Ulterior, ia trimis jurnalistului Cătălin Tolontan documentele scanate.


Online recording software >>

"Protecția în cazul Hexi Pharma a venit de la Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților", a spus femeia, precizând că Dinu Flori, director general în cadrul firmei Hexi Pharma, știe detalii.

Fosta soţie a lui Dan Condrea a venit joi dimineață la Tribunalul Bucureşti, unde a cerut instituirea de urgență a unui ordin judecătoresc pentru protecția copilului pe care îl are cu patronul Hexi Pharma.

După divorţul celor doi, copilul a fost luat de Dan Condrea, iar fost soție spune acum că minorul este abuzat, inclusiv de mama vitregă.

”Astăzi am depus probe suplimentare.  (...) Sunt probe temeinice că este un copil abuzat de ambii părinți, inclusiv de mama vitregă”, a spus femeia, de pe treptele Tribunalului București.

Femeia le-a arătat jurnaliștilor o fotografie de la nunta cu Dan Condrea, în care susține că apare un colonel de la serviciul Doi şi'un sfert, Iancu Damian, precizând că aceasta este dovada că fostul ei soț a fost mereu filat de serviciile secrete.

”E doar o probă ca să liniștim lucrurile. Maior știe mai bine că are toate datele”, a spus femeia, care a afirmat că Dan Condrea a fost ofițer SIE. 

Mai mult, aceasta susține că Dan Condrea a dat șpăgi prin intermediari Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, aceasta precizând că are dovezi în acest sens, ascunse într-un seif și pe care este dispusă să le pună la dispoziția anchetatorilor. 

Vom reveni cu amănunte.







Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale