CUTREMUR/Da, Iohannis și-a permis să-mi ceară DEMISIA. Demersul e cam NECONSTITUȚIONAL!

CUTREMUR/Da, Iohannis și-a permis să-mi ceară DEMISIA. Demersul e cam NECONSTITUȚIONAL!

Risc Seismic

„Da, președintele Klaus Iohannis m-a sunat vineri, pe la 19. Eram la volan. M-a luat prin surprindere telefonul său. Nu mă așteptam să-mi ceară să demisionez! Cred că oricine poate constata că demersul său este unul neconstituțional. Nu, eu personal n-o să demarez vreo acțiune de suspendare. Și cred că nici în PSD nu este o asemenea idee, dar, repet, gestul m-a deranjat”, a declarat Liviu Dragnea, duminică, la Antena3 în emisiunea lui Radu Tudor.

„Eu cred că poate, fără să-și dea seama, a intrat într-o zonă neconstituțională. Un partid are interese profund legitime și au și niște drepturi, inclusiv acela de a-și alege liderul politic. Nu are dreptul să se amestece în viața internă a niciunui partid. Cei de la PNL au dreptul să atace, dar nu președintele”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

El a spus că nu se aștepta ca președintele să aibă o astfel de pozionare publică. „Nu mă așteptam la președintele Iohannis, nu mi se pare normal. Eu nu pornesc nicio suspendare, nici pe cea din 2012 nu eu am pornit-o.”

Întrebat dacă între PSD și Cotroceni vor mai exista căi de comunicare după acest gest al președintelui, Dragnea a spus că se ia în calcul și această variantă.

„Sincer să fiu nu știu. Nu știu dacă mai are rost să discutăm. Nu mai avem foarte multe lucruri să ne comunicăm”, a completat Dragnea.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”