Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

CUTREMUR/Detaliul EXPLOZIV din mailul lui Ghiță!

Un detaliu exploziv apare în presupusul e-mail trimis de Laura Codruța Kovesi către Sebastian Ghiță, document prezentat duminică de deputatul penal care s-a autodenunțat la Parchet în cazul presupusului plagiat al șefei DNA, scrie Flux24.ro.

La un moment dat în presupusul e-mail i se cere lui Sebastian Ghiță să trimită pe viitor e-mailurile și la adresa [email protected]

Dana Titian (foto) a fost consilierul personal al Laurei Codruța Kovesi în aceea perioadă.

Judecatoarea Dana Titian a plecat din Parchetul General la data de 1 octombrie 2013, odata cu incetarea mandatului de Procurorul General al Romaniei al Laurei Codruta Kovesi. In PICCJ, judecatoarea Titian a ocupat, de la data de 23 octombrie 2006, functia de consilier personal al Laurei Kovesi. Mai apoi a ajuns din nou la DNA sub conducerea lui Kovesi.

Judecatoarea Dana Titian a ocupat, in perioada 2002-2005, frunctia de procuror-sef al Sectiei Judiciar-Civila din PICCJ, iar din octombrie 2005 a fost judecator la Curtea de Apel Alba Iulia.

"Aceasta este copia unui email primit de mine de la doamna Kovesi. Dânsa a folosit tot timpul o adresă secretă numită [email protected] Aşa a considerat că-şi poate ascunde identitatea şi că poate rezolva chestiuni personale secrete din interiorul Parchetului General şi DNA. Aşa a crezut dansa că-şi poate ascunde identitatea reală şi că în felul acesta se poate ascunde de consecinţele legale şi morale. Acest email mi-a fost transmis de către doamna Kovesi în 23.07.2012, solicitându-mi modelul de raport folosit în cazul plagiatului lui Ponta. Am decis să fac public acest email că urmare a negării de către doamna Kovesi a relaţiei reale cu mine, precum şi ca urmare a cererilor opiniei publice de a prezenţa dovezi. Am sperat că doamna Kovesi va avea demnitatea să recunoască şi să accepte modul în care a fost ajutată în promovare, precum şi protecţia pe care a primit-o în cazul acuzaţiilor de plagiat", spune Sebastian Ghiţă.

Ghiță îi adresează Laurei Codruţa Kovesi trei întrebări:

"1. Recunoaşte că a folosit adresa secretă de email [email protected] în mod frecvent pentru comunicarea de informaţii din dosare către jurnalişti precum şi pentru rezolvarea unor probleme personale precum plagiatul?

2. Recunoaşte că s-a interesat direct asupra modului în care se poate rezolva problema dânsei cu plagiatul?

3. Recunoaşte că această este una din adresele de email vizate de compania BlackCube întrucât astfel puteau fi dezvăluite multe vulnerabilităţi ale doamnei Kovesi?"

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Sentința lui Dragnea, pe 27 mai! Procurorii au cerut pedepse mărite. Avocat: „Ne e imposibil să dovedim…

2 ALERTĂ Sentința lui Dragnea, pe 27 mai! Procurorii au cerut pedepse mărite. Avocat: „Ne e imposibil să dovedim…

3 Informație. Frații Mazăre sunt foc pe Dragnea! „Radu nu va tăcea, îi va plăti cu sec!”

4 Amănunte. CCR a amânat pentru a patra oară, pe data de 5 iunie, SPEȚA Dragnea. Sesizarea PNL a fost respinsă

5 ALERTĂ Sentința lui Dragnea, pe 27 mai! Procurorii au cerut pedepse mărite. Avocat: „Ne e imposibil să dovedim…

recomandări

Te ia DNA: Celina Rusu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Fotografii nepublicate din arhiva National Geographic