CUTREMUR/Dosarele GRELE pentru Ponta și Ghiță SUNT ÎN LUCRU!

CUTREMUR/Dosarele GRELE pentru Ponta și Ghiță SUNT ÎN LUCRU!

Risc Seismic

Dosarele grele pentru cele două pațachine penale care spurcă în ultimii șase ani viețile românilor, Victor Ponta și Sebastian Ghiță, de-abia acum vor veni. Pentru că sunt în lucru. Vă mai aduceți sucire aparent halucinantă pentru un om normal la cap a lui Ponta cu privire la Roșia Montană? Ei bine, sucirea s-a produs, se pare, pe bază de Sebastian Ghiță! Vă mai aduceți aminte de vizita lui Ponta în calitate de prim-ministru în Kazahstan? A trecut aproape neobservat faptul că singurul om de faceri din delegația română a fost mâna dreaptă a lui Ghiță, Alex Iacobescu. Taman ăla de i-a lăsat Ghiță 90 de milioane de euro! Interesant, nu?

Ghiță, pațachin sinistru, dacă te întrebi de unde știm că mai ai și alte dosare citește asta:

”Nu doresc să intru în dialog cu inculpatul Ghiță Sebastian, este trimis în judecată în două dosare, am solicitat arestarea preventivă de la Parlament, n-am obținut-o, în DNA sunt și alte investigații care îl vizează și nu sunt finalizate, este sub control judiciar. Nu am fost, nu sunt și nu voi fi prietenă cu inculpatul Sebastian Ghiță”, a spus Laura Codruța Kovesi la EuropaFM.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”