CUTREMUR/Ei sunt PAPAGALII! Cine sunt DRESORII?

CUTREMUR/Ei sunt PAPAGALII! Cine sunt DRESORII?

Risc Seismic

Papagalii Elena Udrea și Sebastian Ghiță au fost detonați. Numai un trepanat nu poate realiza că apariția și ascensiunea acestor doi papagali în viața publică din România este doar mâna unor personaje din umbră, din zona serviciilor secrete. Sunt papagalii dresați să facă frumos și să reproducă vorbele unor stăpâni. Pe lângă care au fost plasați. 

Să nu fim înțeleși greșit. Dresorii nu sunt Traian Băsescu și Victor Ponta. Alții sunt dresorii. Iar săptămânile și lunile viitoare vor dovedi că este așa. S-a dat drumul la apă pe conductă. S-a trecut la următorul nivel. Adică la Traian Băsescu.  El a fost sluga care a hrănit papagalii... Spre beneficiul dresorilor...


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”