CUTREMUR/Frontul Salvării Penale. Băsescu a MUTAT. Urmează Ponta și Tăriceanu!

CUTREMUR/Frontul Salvării Penale. Băsescu a MUTAT. Urmează Ponta și Tăriceanu!

Vine toamna NEAGRĂ a DEMOCRAȚIEI, oameni buni! Citiți aceste rânduri cu atenție și respirați adânc! Marți a fost primul pas, mișcarea lui Băsescu! Acum, așa cum v-am anunțat săptămâna trecută, urmează pasul doi. Scindarea PSD de către Ponta. Și absorbirea hălcii de către așa-zisul partid al lui Tăriceanu, ALDE. FSP, Frontul Salvării Penale, e gata de GUVERNARE, dragi români! La mijlocul lunii septembrie se va lucra cu motoarele în plin!

Toată victoria PSD la locale a început, de marți, să se facă praf! Iar cei cu mintea la ei trebuie să fie atenți la detalii. 

Pentru că în teritoriu mișcarea de marți a lui Băsescu, semn că SISTEMUL n-a murit, este nucleară pentru PSD. Dar și pentru PNL, pe alocuri. Toate majoritățile formate de PSD cu UNPR vor depinde acum, paradoxal, de Traian Băsescu.

Iar PSD a format majorități cu UNPR în 15 județe plus Consiliul General al Bucureștiului și consiliile de sector. În urma fuziunii, toți consilierii UNPR trec la PMP, prin urmare PSD va depinde de Traian Băsescu! 

Da, veți spune că Băsescu a „promis” că nu va „strica” majoritățile. Nu, nu le va strica, i le va da lui Ponta și Tăriceanu zestre de negociere cu baronii PSD și PNL din teritoriu pentru ruperea rândurilor! Pentru că, mai mult ca sigur, nu numai Ponta va rupe o halcă uriașă din PSD, ci și Tăriceanu va produce stricăciuni în PNL. 

Hai să luăm un caz concret: Ilfov. Unde, ca să-și păstreze tronul, baronul PNL Marian Petrache a bătut palma cu Băsescu. Ambii și unicii consilieri județeni ai PMP au devenit vicepreședinți ai CJ Ilfov. Mâine, Ponta se duce la Ilfov, și, cu PMP și cu UNPR și niște consilieri PSD fideli, dornici să ajungă la ciolanul pe care l-au pierdut in extremis, îl schimbă pe Petrache în două secunde. Și pune presiune și pe Pandele. Și pe nevastă-sa, care, la București, rămâne și ea cu curul politic cam gol. Să nu mai vorbim de sectoare...

Care e miza? Cătușele sunt miza, dragi români! Libertatea Lenuței, a lui Ghiță, Ponta, Șova, a GĂȘTII! Care, îmboldită și strunită de la spate de SISTEM, s-a regrupat pentru ultimul asalt...

Credeți că „revolta” asta din penitenciare e „de capul ei”? SISTEMUL lucrează, oameni buni... 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

2 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

3 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

4 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

5 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS