CUTREMUR/MILIOANE de euro cărate cu SACII de oamenii lui Blejnar. Dezvăluiri BOMBĂ despre gașca patronată de fostul șef ANAF

CUTREMUR/MILIOANE de euro cărate cu SACII de oamenii lui Blejnar. Dezvăluiri BOMBĂ despre gașca patronată de fostul șef ANAF

Risc Seismic

 Un om de afaceri din Bucureşti a făcut dezvăluiri incredibile despre gaşca patronată de fostul şef al ANAF Sorin Blejnar. Omul a spus într-un interviu că apropiaţii lui Blejnar se plimbau prin Capitală cu genţi în care se aflău zeci de milioane de euro şi cumpărau bunuri de lux pe care urmau să le depoziteze în locuri sigure.

Chiar el a asistat la o astfel de întâlnire când, aproape de finalizarea tranzacţiei, a văzut o geantă plină ochi cu hârtii de 500 de euro. Omul de afaceri susţine că în spatele mafiei conduse de Sorin Blejnar s-ar afla altă persoană, iar fostul şef al ANAF era unul dintre pionii Caracatiţei.

Omul de afaceri spune că achiziţiile s-au făcut anul trecut când Sorin Blejnar şi complicii săi din dosar Dan Secăreanu şi Dumitru Preda erau in plin proces la Curtea de Apel Bucureşti. Se temeau că îi aşteaptă o condamnare şi doreau să-şi pună la adăpost o parte din bani.

Florin Bogdan a dezvăluit la Antena3  că aceeași gașcă cumpărase bijuterii și pietre prețioase de două milioane de euro.

Omul de afaceri mai spune că nu Sorin Blejnar este vârful reţelei şi că altcineva ar fi mai sus de fostul şef al ANAF.

Sorin Blejnar a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la evaziune fiscală şi constituire a unui grup infracţional organizat în dosarul Motorina.




Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia