CUTREMUR/MILIOANE de euro cărate cu SACII de oamenii lui Blejnar. Dezvăluiri BOMBĂ despre gașca patronată de fostul șef ANAF

 Un om de afaceri din Bucureşti a făcut dezvăluiri incredibile despre gaşca patronată de fostul şef al ANAF Sorin Blejnar. Omul a spus într-un interviu că apropiaţii lui Blejnar se plimbau prin Capitală cu genţi în care se aflău zeci de milioane de euro şi cumpărau bunuri de lux pe care urmau să le depoziteze în locuri sigure.

Chiar el a asistat la o astfel de întâlnire când, aproape de finalizarea tranzacţiei, a văzut o geantă plină ochi cu hârtii de 500 de euro. Omul de afaceri susţine că în spatele mafiei conduse de Sorin Blejnar s-ar afla altă persoană, iar fostul şef al ANAF era unul dintre pionii Caracatiţei.

Omul de afaceri spune că achiziţiile s-au făcut anul trecut când Sorin Blejnar şi complicii săi din dosar Dan Secăreanu şi Dumitru Preda erau in plin proces la Curtea de Apel Bucureşti. Se temeau că îi aşteaptă o condamnare şi doreau să-şi pună la adăpost o parte din bani.

Florin Bogdan a dezvăluit la Antena3 că aceeași gașcă cumpărase bijuterii și pietre prețioase de două milioane de euro.

Omul de afaceri mai spune că nu Sorin Blejnar este vârful reţelei şi că altcineva ar fi mai sus de fostul şef al ANAF.

Sorin Blejnar a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la evaziune fiscală şi constituire a unui grup infracţional organizat în dosarul Motorina.


Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documente

Citește și:

populare
astăzi

1 Porno-scandal de proporții în Parlamentul României

2 BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

3 Rău a ajuns Armata Română...

4 Firea minte cum respiră! Curentul o dă cu cracii-n sus pe moldoveancă!

5 Cinci șefi de la Romsilva Bacău au fost arestați după ce au luat un milion de euro mită de la o companie de ”î…