CUTREMUR/NEVESTE şi rude de parlamentari UNPR, angajate FICTIV la Doi ș-un sfert ca INFORMATORI?

CUTREMUR/NEVESTE şi rude de parlamentari UNPR, angajate FICTIV la Doi ș-un sfert ca INFORMATORI?

Dosarul Oprea/DIPI/Tobă ar putea produce un adevărat cutremur în săptămânile viitoare! Conform unor surse din interiorul UNPR, unul dintre motivele pentru care documentele DIPI au fost secretizate și s-a ținut cu dinții de această secretizare, este de-a dreptul exploziv: neveste și rude de parlamentari UNPR, sau racolați pentru fostul partid al jegului Oprea, au fost angajate fictiv ca informatori ai fostei Doi ș-un sfert! 

Pe 5 martie 2015, Comisarul.ro a dezvăluit, în premieră, acest lucru:

„Dezvăluim astăzi o situaţie care ar trebui să ducă nu numai la demisia ministrului de interne Gabriel Oprea şi a şefului DIPI, fostul Doi şi-un sfert, dar şi la arestarea lor. Pentru corupţie. Sursele noastre spun că mai multe neveste de parlamentari racolaţi de UNPR de la diverse partide, dar şi rude de sânge ale acestora, au fost angajate ca informatori ai DIPI. Bineînţeles, fictiv. Doar pentru a primi, lunar, diverse sume de bani. Acest lucru este de o gravitate fără precedent. Iar punerea lui în practică a condus deja la plecarea din fruntea DIPI a fostului şef. Care n-a vrut să accepte aşa ceva. Doamne, în ce ţară am ajuns să trăim!”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla