CUTREMUR/Scenariul HORROR care va ÎNGROPA România! Penalul, tot mai VOCAL!

CUTREMUR/Scenariul HORROR care va ÎNGROPA România! Penalul, tot mai VOCAL!

Risc Seismic

România este din nou cu spatele la zid! În întunericul nopții, păpușarii acestor maimuțoi penali care și-au luat denumirea de pesediști, peneliști, uneperiști sau, mai nou, aldiști, au declanșat operațiunea de ÎNGROPARE A DOSARELOR! Urmează trei luni de coșmar pentru România. Care ar putea culmina cu suspendarea președintelui și alegeri prezidențiale anticipate! Dar și cu modificarea RADICALĂ a LEGILOR ANTICORUPȚIE! Multe dintre aceste modificări se află deja în mapele de la Parlamentul RUȘINII. Puțini știu, dar după condamnare Dragnea a fost înlăturat deja de la butoanele PSD, chiar de-a doua noapte. Se pregătește revenirea en-fanfare a Penalului. Dragnea și-a anunțat deja demisia din Parlament! Ponta și Tăriceanu vor dicta tot! Dacă varianta cu Ponta va cădea va fi folosit Florin Iordache, omul lui Năstase, pentru punerea în aplicare a PLANULUI! Și toți tac, cu drobul în gât... Oameni buni, nu vă spunem prostii! Acești nenorociți chiar vor să îngroape România!

DNA și FBI au ajuns prea aproape de ei! Credeți că femeia asta de la DNA e nebună când spune că ăia de la SIE îi protejează? Ați uitat cum au dat legea de protejare a lui Ponta? Voi nu vedeți care sunt candidații de la București? Oamenii lui Voiculescu și Băsescu? Fiecare cu câte doi? Chiar sunt orbi românii și nu văd că televiziunea lui Ghiță a ajuns trompeta lui Băsescu? Însă acestea sunt doar câteva detalii dintr-un război atroce care se petrece în spatele cortinei... Iar atacul DIICOT la Burci, tot interfața unui fost general SIE, Șerbănescu, este tot un detaliu...

Penalul a mai dat astăzi un semnal

"Haideţi să... Astăzi să nu vă stricăm surprizele. Vedem ce ministru îşi mai dă demisia astăzi şi după aia mai vorbim şi despre alte lucruri. O să discutăm şi o să luăm decizii împreună. Decizii înţelepte. Da, am vorbit cu Liviu. Am discutat cu Liviu tot ceea ce este bine pentru PSD şi pentru alegătorii noştri, ai USL. Îi susţin pe toţi candidaţii PSD şi pe cei ai ALDE", a declarat Ponta, la finalul şedinţei grupului PSD din Camera Deputaţilor, unde s-a decis în unanimitate prezentarea la Biroul permanent a solicitării de revocare a lui Valeriu Zgonea de la şefia Camerei Deputaţilor. 

"Eu nu sunt 'PSD' ca să vorbesc. Eu mă duc să văd ce ministru mai demisionează azi din 'Guvernul meu' până rămâne dl Iohannis... Aţi văzut Cartea Junglei cu King Louie, când cădea totul în jur şi rămânea doar el şi ţinea coloana? O să rămână doar dl. Iohannis cu 'guvernul lui'" a adăugat, ironic, tot mai vocalul Penal.

Președinția Camerei Deputaților e ca și vacantată

Deputaţii PSD au decis marţi, într-o şedinţă de grup parlamentar, să solicite oficial revocarea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor a lui Valeriu Zgonea. O solicitare în acest sens a fost depusă la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 HARTĂ Ploi și vijelii în jumătate de țară, urmează două zile cu cod galben

2 „M-a violat în iulie 2015. Aveam 20 de ani. Viața mea nu a mai fost niciodată la fel” / Fosta jurnalistă Adina Florea îl acuză pe ziaristul Răzvan Băltă…

3 VIDEO Umbrărescu a scos „bestiile" din parcare pe șantierele Autostrăzii Moldovei

4 Hm, americanii...

5 A fost mâna Rusiei? / Misterul scufundării Mohammad Z și canalul Bîstroe