Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

CUTREMUR/Un SCENARIU care dă FIORI! Sunt tot mai MULTE SEMNALE că Rusia PREGĂTEȘTE CEVA!

Americanii, dar nu numai, au semnale din ce în ce mai dese și mai concrete că Rusia își va testa „capabilitățile destabilizatoare” într-una dintre țările NATO. Și sunt indicii că ar beneficia și de un suport „tovărășesc” din partea Ungariei, ale cărei interese nu mai trebuie menționate. Vizita de două zile a adjunctului CIA în România, activitatea extrem de intensă a ambasadorului american la București, semnalul ferm dat unor lideri cu probleme penale cu ocazia festivității de la Deveselu și chiar și vizita oficială a primului-ministru în SUA sunt doar câteva dintre gesturile care indică o îngrijorare și o vulnerabilitate în privința României. 

Mai mult, scenariul luat tot mai in serios de către serviciile noastre prevede iscarea unor evenimente violente în aceasta toamnă. Există indicii că „omuleții verzi” ai FSB, dar și puternicele grupuri transpartinice de lobby plătite „regește” de Moscova ar putea incerca să deturneze „vocea străzii” și manifestațiile prognozate într-o perioadă dificilă, cu o masă de manevră faliată de campania electorală. 

Surse bine poziționate vorbesc despre  adevărate puciuri care s-au încercat în cele două partide care-și împart influența în Parlament, PSD și PNL.

Se pare că atât apariția surprinzătoare a lui Marian Munteanu în PNL, cât și eliminarea lui subită sunt acte din acest război din umbră. Oricum, după locale Marian Munteanu va fi reactivat.

La PSD, Dragnea s-a trezit într-o singură noapte, acum două săptămâni, că nu mai are partid, că i l-a luat Ponta! A fost mare agitație! A trebuit să-i ia urgent capul lui Zorro, să le arate sânge, ca să-și recapete autoritatea în fața uzurpatorilor. Însă e doar o manevră de repliere la un atac cum rar s-a petrecut în PSD! Ponta n-a plecat de la ușă, stă cu sabia scoasă! Iar Tăriceanu stă de șase!


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dan Barna, ÎNGROPAT de RISE Project: A folosit aceleași scheme ca Dragnea!

2 DOCUMENT / Lovitură de teatru în Dosarul Vâlcov!

3 Ce vremuri...Însă, la unii, coafura rezistă...

4 Dan Turturică, șocat după dezvăluirile RISE despre Barna: „Șeful USR, partidul care a inițiat campania FărăPen…

5 BREAKING Site-ul RISE Project a căzut imediat după publicarea articolului despre Dan Barna!

recomandări

Te ia DNA: Mircea Dușa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Fotografii nepublicate din arhiva National Geographic