Da, e fata lui Țiriac!/Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?

Da, e fata lui Țiriac!/Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?

Da, e fata lui Țiriac!/Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?
La 24 de ani, fiica lui Ion Țiriac este de o frumusețe ireală. Ioana locuiește la Miami, într-un apartament cu o priveliște de vis, și duce o viață de huzur. 
 
Ioana Natalia este unica fiică a miliardarului român. Tânăra provine din relația afaceristului cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad. Cea din urmă i-a dăruit lui Ion Țiriac și un băiat, pe Karim Mihai (25 de ani).

Ioana Țiriac studiază peste ocean și face naveta între Miami și Monte Carlo, acolo unde locuiește mama ei. Tânăra de 24 de ani ajunge des și în România, la tatăl ei. 

 Ioana a moștenit frumusețea mamei sale și s-a transformat într-o veritabilă “femme fatale”. Talie de viespe, picioare interminabile, buze a la Angelina Jolie și forme sexy... Ioana face furori de fiecare dată când postează fotografii pe contul de socializare. În vară, tânăra și-a schimbat look-ul și a renunțat la părul blond. 

Ioana Țiriac adoră să pozeze sexy pe contul de Instagram, iar internauții îi fac complimente pe bandă rulantă la fiecare postare.

În cea mai recentă imagine, Ioana poartă o pereche de pantaloni scurți și un corset nude cu dantelă neagră. “Poezie!”, “Arăți superb!”, “Ce frumusețe!”, “Frumușică foc!”, “Cum poți fi reală?”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de admiratorii Ioanei. 

Fotografii: Instagram

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului

4 Cel mai bogat israelian, miliardarul Beny Steinmetz, a fost reținut în Grecia. El este condamnat definitiv în …

5 VIDEO „Vino peste mine! Fără mandat îți înfig furci și topoare în inimă” / Interlopul Glonț, săltat de mascați