Da, este Bittman filmând discursul Dianei Șoșoacă...

Da, este Bittman filmând discursul Dianei Șoșoacă...

Da, este Bittman filmând discursul Dianei Șoșoacă...

Solistul formației Holograf, Dan Bittman, cunoscut pentru luările de poziție publice împotriva măsurilor restrictive pentru limitarea răspăndirii COVID-19, s-a numărat printre miile de participanți la protestul de sâmbătă. Artistul nu a purtat mască de protecție și a aplaudat discursul cristic la adresa Guvernului și a lui Raed Arafat ale politicienilor de la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Dan Bittman a participat, alături de alte mii de persoane, la acțiunile de protest de sâmbătă din Capitală față de măsurile impuse de Guvern pentru gestionarea pandemiei de COVID-19, în contextul în care s-a înregistrat un nou record al cazurilor confirmate, la nivel național, dar și pe fondul depășirii pragului de incidență de 8 la mia de locuitori.

Artistul, zâmbitor și fără să poarte mască de protecție. a urmărit cu atenție discursul senatoarei Diana Șoșoacă și chiar a filmat cu telefonul mobil, atmosfera și huiduielile provocate de afirmațiile cunoscutei anti vacciniste, relatează Știrile Pro Tv.

Când Șoșoacă a anunțat la microfon că protestatarii vor fi amendați, conform declarațiilor secretarului de stat în MAI Raed Arafat, muzicianul nu a părut să fie impresionat, ci a râs, potrivit sursei citate.

Diana Șoșoacă: „Arafat a ieșit pe posturile TV și anunță că cei care au venit la protest vor primi amenzile prin poștă”… (huiduieli: ”huooo”)

Dan Bittman: „Abia aștept! Am bani de dat!”

Declarații controversate

Dan Bittman este cunoscut pentru declarațiile critice la adresa auutoritățiților în lupta împotriva COVID-19. Dan Bittman, solistul Holograf, a ajuns la capătul răbdării în pandemie și spunea „nu mai vreau să trăiesc în aceste condiții” . Mai mult, artistul pune la îndoială statisticile oficiale furnizate de autorități și acuză o conspirație a companiilor, care nu vor altceva decât să profite de pe urma vânzării de măști de protecție și dezinfectant. Cântărețul și-a exprimat opiniile în direct, la GÂNDUL LIVE, din octombrie 2020.

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ”, a spus solistul trupei Holograf la GÂNDUL LIVE.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu