„Dă-i în cap, omoar-o!”/„Planeta Moldova”, faza pe soacre

„Dă-i în cap, omoar-o!”/„Planeta Moldova”, faza pe soacre

O tânără din Dorohoi, județul Botoșani, și-a bătut soacra până a băgat-o în spital, în urmă cu trei ani, din cauza unor comentarii de pe Facebook. Mai mult, ulterior a refuzat să se împace cu ea.

Acum, agresoarea femeii a fost condamnată definitiv de Curtea de Apel Suceava la plata unei amenzi penale de 3.000 de lei (echivalentul a 200 de zile amendă a câte 15 lei pe zi) precum și plata unor daune morale de 3.000 de lei față de mama soacră, scrie Monitorul de Botoșani .

Agresiunea a avut loc în august 2018 în Dorohoi, când tânăra care mergea cu mașina alături de fratele său a zărit-o pe stradă pe soacra sa, cu care se afla de mai mult timp într-o relație conflictuală.

Femeia s-a decis pe loc să-i aplice o lecție soacrei din cauza unor comentarii și mesaje schimbate pe Facebook, așa că a oprit mașina și a tăbărât pe ea, împreună cu fratele ei.

Fratele ei s-a împăcat cu victima, nora a refuzat

Potrivit unei martore, femeia a fost doborâtă la pământ și lovită apoi cu picioarele de cei doi frați.

„Dă-i în cap, omoar-o !”, striga nora către fratele ei, moment în care martora a intervenit ca să-i despartă.

În urma loviturilor, soacra a ajuns la spital. La audieri, cei doi frați au spus că femeia ar fi sărit la bătaie, când nora ei a întrebat-o ce e cu postările de pe Facebook.

În cele din urmă, cei doi frați au fost trimiși în judecată pentru lovire și alte violențe, dar bărbatul s-a împăcat cu victima sa și i-a plătit daune morale de 3.000 de lei, pentru a scăpa de orice repercusiune penală. Astfel, magistrații l-au achitat definitiv.

În schimb, nora nu a vrut să se împace cu soacra sa, iar procesul a mers mai departe, până la condamnarea penală definitivă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa