Da, sunt cracii Loredanei! „Castravetele” italian a dereglat-o rău de tot!

Da, sunt cracii Loredanei! „Castravetele” italian a dereglat-o rău de tot!

Da, sunt cracii Loredanei! „Castravetele” italian a dereglat-o rău de tot!

View this post on Instagram

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Recent, cei doi au făcut primele declaraţii pe tema acestui subiect şi au explicat ce se întâmplă, de fapt, între ei.

Loredana Groza a explicat în cadrul unei emisiuni TV faptul că ea și tânărul nu formează un cuplu, ci au foarte multă chimie pe scenă, iar în viaţa privată îi leagă o prietenie frumoasă.

"Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin", a declarat Loredana Groza.

De asemenea, Nick Casciaro a completat declaraţiile cântăreţei, spunând că Loredana este ca o mamă pentru el, ba mai mult o simte pe aceasta ca făcând parte din familie.

Mai mult, tânărul a mărturisit că se amuză destul de des cu Loredana Groza atunci când citeşte comentariile din mediul online.

"E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune.Ne iubim reciproc, suntem ca o familie.Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK", a adăugat Nick Casciaro.

View this post on Instagram

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza, topită după Nick Casciaro încă din audițiile X Factor

Nick Casciaro, în vârstă de 31 de ani, din Italia, le-a demonstrat tuturor, la X Factor, că nu are doar un fizic de invidiat, ci și o voce bună. De la noi știe piesa "Dragostea din tei", dar ca să-i impresioneze pe jurați, a ales piesa "Leave a Light On" a lui Tom Walker.

După interpretarea sa, jurații au fost de părere că l-au avut în față pe câștigătorul Sezonului 10 X Factor.

"Arăți ca o vedetă. Ai o voce foarte masculină. Ai prezență de scenă, ai voce, ai talent! Ești foarte bun. Răspunsul meu este DA", i-a zis Ștefan Bănică.

Imediat, Delia a spus "Cred că ai în tine factorul X. Sunt sigură de asta. Răspunsul meu este DA”.

De asemenea, Florin Ristei, impresionat de prestația italianului, a afirmat "Jos Pălăria! Cred că ești pe cel mai înalt val de la X Factor acum. Răspunsul meu este DA".

Reacția Loredanei a fost absolut savuroasă!

"De unde ai apărut? Casa ta e cumva în Rai? Cânți așa de frumos, ești bărbatul ideal. Arăți pur și simplu perfect și cânți pe măsură. Cred că tu poți câștiga acest concurs. Dacă trebuia să fac portretul robot al băiatului care ar trebui să vină și să câștige X Factor, nu cred că puteam să am atâta imaginație", a adăugat Loredana, după ce Nick Casciaro a interpretat câteva secunde dintr-o piesă a lui Frank Sinatra.

"A fost o revelație pentru mine acest băiat mic. Un surfer cântăreț italian dintr-un sat italian de la țară, un băiat de la țară care părea star. Dar când a început să cânte s-a terminat comedia. Am zis clar asta e", a mai spus Loredana, în audiții.

Reacțiile ei au continuat și în următoarele etape, atunci când a afirmat că "Este un latin lover, este bărbatul care face orice femeie să vibreze și chiar și orice bărbat, pentru că este vorba despre puterea vocii. Singurul lui inconvenient în toată chestia asta e că e italian. Ăsta e singurul lui defect".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BRRR! / „Dacă va atinge țărmul, va fi o situație conform articolului 5”

2 „Câinele turbat” despre Armata Rusiei: „Stupidă din punct de vedere operațional” și „incompetentă tactic”.

3 Noi detalii despre românca ucisă de rechin în Egipt

4 Cum a găsit CNSAS documentele olografe care au dovedit că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

5 Dezvăluiri șocante despre corupția din Armata Rusiei / Soldați forțați să se prostitueze și ofițeri care inventează trupe pentru a le încasa solda