„Dacă aveți impresia că ne oprim la Ucraina, mai gândiți-vă!”

„Dacă aveți impresia că ne oprim la Ucraina, mai gândiți-vă!”

Un propagandist de top al Kremlinului amenință Occidentul: „Dacă aveți impresia că ne oprim la Ucraina, mai gândiți-vă!”

În lumea suprarealistă a televiziunii de stat ruse, țara condusă de Putin este pe cale să învingă în războiul său împotriva Ucrainei, care este prezentat ca o bătălie împotriva Statelor Unite și a NATO.

Potrivit propagandiștilor de top de la Kremlin, este doar o chestiune de timp până când Occidentul își va recunoaște înfrângerea, va plăti despăgubiri Moscovei, altfel riscă chiar un atac nuclear.

Vladimir Soloviev, gazdă a unei emisiuni difuzate pe canalul Rusia 1, a amenințat flagrant țările occidentale: „Dacă voi credeți că ne vom opri în Ucraina, gândiți-vă la asta de 300 de ori. Permiteți-mi să vă reamintesc că Ucraina este doar o etapă intermediară”.

Luni, 14 martie, Soloviev a reluat subiectul șantajului nuclear, poate orbit de furie după sechestrarea recentă a celor două vile ale sale din Italia. În plus, promotorul propagandei ruse a spus: „Cred că celor care ne-au luat banii ar trebui să li se spună că au 24 de ore să ne deblocheze fondurile, altfel vă vom trimite ceea ce știți că avem. Alegerea voastră. Tactic sau strategic, alegeți. Ne-ați luat banii, voi sunteți hoții, discuția noastră este scurtă cu voi: un glonț în cap”.

Un invitat la emisiunea sa, politologul și profesorul de Dmitri Evstafiev a argumentat: „În acest moment, a treia propunere a președintelui Vladimir Vladimirovici Putin către conducerea ucraineană este pe masă. Aceasta, desigur, este o demonstrație a celui mai mare respect și – aș spune chiar – a dragostei președintelui nostru față de poporul ucrainean.”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina