„Dacă nu am fi luat 7 goluri, băteam cu 2-0”/Val de ironii după Farul - Rapid 7-2

„Dacă nu am fi luat 7 goluri, băteam cu 2-0”/Val de ironii după Farul - Rapid 7-2

Rapid a fost călcată în picioare de Farul, la Ovidiu, 2-7, și jucătorii lui Adrian Mutu au devenit ținta ironiilor, atât din partea oamenilor de fotbal și analiștilor TV, cât și în social media, din partea rivalilor.

Cristi Săpunanu nu înțelege ce s-a întâmplat cu Rapid la Constanța. Foto Sportpictures

Singurii care sunt alături de giuleșteni sunt proprii suporteri, care au încurajat echipa chiar și la acest scor neverosimil . Și probabil că e tot ceea ce contează pentru fotbaliștii vișinii.

Pe internet au apărut mai multe comentarii: ”Dacă nu dădea Farul șapte goluri, câștiga Rapid cu 2-0”. ”Dacă mai dădeam șase goluri, îi băteam”. ”- Trezește-te, e opt! – Ce, ne-au mai dat unul?”. ”Ole, ole, mulțumim, Rapidule”. ”Au dat și ei, ați luat și voi”. ”În afară de cele șapte goluri, Farul nu a mai avut nimic”. ”Ultimul gol câștigă, bravo, Rapid”. ”Brazilia a pierdut cu 7-1, noi ar trebui să ne simțim mândri”.

Săpunaru: ”Suntem cei mai proști”

Dincolo de comentariile internauților, concluzia a fost trasă de căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru, autor al unui gol și al unor gafe incredibile: ”Am fost penibili, suntem cei mai proști”.

”Toată lumea e supărată. Nu avem ce să mai zicem… am fost penibili, nu am mai trăit o asemenea umilință. A mai fost un amical, dar acestea nu sunt concludente. Nu știu ce să răspund. Nu îmi găsesc cuvintele… nu există nicio explicație.

Au fost mai buni, noi am fost penibili. Acum o săptămână eram cei mai buni, acum suntem cei mai proști. Noroc că într-o săptămână se schimbă totul în fotbal. Fanii sunt singurii care trebuie felicitați. Noi trebuie să lăsăm capul în pământ, să muncim și să încercăm să spălăm rușinea”, a declarat Săpunaru imediat după umilința de la Constanța.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu