Dacia Duster în versiune demnă de un film SF propusă de o companie din Germania. Cât costă transformarea

Dacia Duster în versiune demnă de un film SF propusă de o companie din Germania. Cât costă transformarea

Prior Design, o companie din Germania specializată în modificarea mașinilor de lux, a fost atrasă de succesul pe care îl are modelul Dacia Duster și a început să comercializeze un kit grație căruia modelul produs la Mioveni capătă o alură ultrasportivă.

Dusterul transformat arată spectaculos FOTO Prior Design

Kit-ul oferit la vânzare pe site-ul companiei Prior Design costă 3.500 de euro și include printre altele spoiler față, praguri laterale și difuzor bară spate. ”Kit-ul nostru aerodinamic îi dă modelului Duster o dinamică mult mai mare și scoate în evidență linia sportivă a vehiculului. Materialele sunt confecționate din fibră de sticlă de cea mai înaltă calitate, laminată manual cu grijă și apoi procesată. Acordăm întreaga atenție fiecărui detaliu”, spun reprezentanții Prior Design.

Datorită preciziei ridicate de montare, asamblarea kit-ului vândut de către compania din Germania este simplă și, prin urmare, rentabilă. Kit-ul poate fi montat pe toate modelele Duster fabricate după anul 2018. Din imaginile furnizate de către compania germană, Dusterul transformat pare desprins dintr-un film SF sau dintr-un raliu.

La începutul lunii aprilie, jurnaliștii britanici de la Autocar au întocmit un Top 10 al celor mai bune mașini 4X4 din acest an, top în care se regăsește și Dacia Duster, model despre experții precizează care are suficiente capabilități „pentru a putea aborda sălbăticia cu încredere”.

Interesant este că tot o companie din Germania specializată de peste un deceniu în modificări spectaculoase de automobile vinde pe site-ul său oficial zeci de modele Dacia modificate. Carpoint este, în acelaşi timp, cel mai mare importator al mărcii Dacia în Germania.

De mai multe luni, Carpoint oferă la vânzare cel mai scump Duster din lume , al cărui preţ este de 33.990 de euro. Specialiştii germani de la Carpoint au adus numeroase modificări modelul special, ce are numele Duster Prestige TCe 150 4WD FACELIFT. Iată câteva dintre dotările speciale ale Dusterului modificat: antenă rechin de culoare neagră, sistem de evacuare cu două ţevi de eşapament de culoare neagră, praguri „Carpoint Edition” din oţel inoxidabil, grilă radiator de culoare neagră, folie verde/bej cu efect perlat, covoraşe din velur şi jante din aliaj de 19 inchi.

Modelul are un motor de 1,3 litri pe benzină , 150 de cai-putere şi un consum mixt de 4,2 litri/100 kilometri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”