Dâmboviţa: Bărbat care posta ameninţări pe facebook, reţinut de poliţişti

Dâmboviţa: Bărbat care posta ameninţări pe facebook, reţinut de poliţişti

Un bărbat din Morteni, judeţul Dâmboviţa, care posta mai multe ameninţări pe facebook, inclusiv la adresa unor copii, a fost reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie (IJP), remis, luni, AGERPRES.

''La data de 22 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 31 de ani, din Morteni, bănuit de comiterea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În prezent, cel în cauză este prezentat Judecătoriei Găeşti pentru dispunerea de măsuri preventive'', se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, bărbatul este bănuit că, în cursul acestei luni, ar fi postat pe o reţea de socializare mai multe mesaje cu caracter ameninţător.

Acesta ar fi postat mesaje de ameninţare, deşi se pare că nu îi cunoştea pe cei cărora le adresa mesajele, iar o persoană care a văzut postările a anunţat Poliţia. Potrivit vecinilor bărbatului, acesta ar suferi de o boală psihică. AGERPRES / (AS - autor: Cornelia Dumitru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

3 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga