Dâmbovița: Președintele Consiliului Județean, Alexandru Oprea, și-a anunțat demisia din funcția de conducere deținută în PSD

Dâmbovița: Președintele Consiliului Județean, Alexandru Oprea, și-a anunțat demisia din funcția de conducere deținută în PSD

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dâmbovița, Alexandru Oprea, și-a anunțat, sâmbătă, demisia din funcția de secretar general al organizației județene a PSD.

Oprea nu a precizat motivul pentru care a luat respectiva decizie.

''Decizia îmi aparține, asta este! Din funcția politică mi-am dat demisia, rămân membru al PSD, partid în care cred'', a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, Alexandru Oprea.

Întrebat dacă în urma deciziei este posibil să piardă susținerea politică și funcția de președinte al CJ Dâmbovița, Oprea a subliniat că, din punct de vedere politic, nu a încălcat 'linia partidului'.

''Nu știu, eu cred că din punct de vedere politic nu am încălcat nici linia partidului, am încercat să îmi fac datoria cu bună credință și conform jurământului pe care l-am depus la învestire'', a spus Oprea.

Alexandru Oprea a devenit președintele CJ Dâmbovița după ce Adrian Țuțuianu, cel care deținea înainte această funcție, a fost ales senator în urma scrutinului parlamentar de anul trecut.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...