Dâmboviţa: Reţinut după un scandal în trafic în care o persoană a fost înjunghiată cu un cuţit

Dâmboviţa: Reţinut după un scandal în trafic în care o persoană a fost înjunghiată cu un cuţit

Un tânăr de 19 ani a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, după ce a fost implicat într-un scandal în trafic în localitatea dâmboviţeană Răcari şi a tăiat cu cuţitul o persoană, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

În scandal au fost implicate trei persoane, iar două dintre ele au ajuns la spital.

''Astăzi, 4 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În sarcina acestuia s-a reţinut că, la data de 2 iunie a.c., ar fi agresat fizic un alt tânăr. Victima au fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, rămânând internată. De asemenea, bănuitul ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică'', se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Conform unor surse judiciare, două maşini s-au şicanat în trafic, după care au oprit, iar cei care se aflau în autovehicule s-au luat la bătaie.

În cursul zilei de marţi, tânărul de 19 ani va fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea de măsuri preventive. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...