Dâmboviţa: Urmărit internaţional pentru furt în bandă organizată şi fraude informatice, arestat pentru 15 zile

Dâmboviţa: Urmărit internaţional pentru furt în bandă organizată şi fraude informatice, arestat pentru 15 zile

Un bărbat de 37 de ani, din Titu, urmărit la nivel internaţional pentru furt în bandă organizată în formă agravantă şi fraude informatice, a fost arestat pentru 15 zile, urmând să fie extrădat în Germania, potrivit unui comunicat al IPJ Dâmboviţa, remis, miercuri, AGERPRES.

Mandatul european de arestare era emis de autorităţile judiciare din Germania.

"În urma prezentării în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Ploieşti, faţă de cel în cauză a fost emis un mandat de arestare provizorie pentru 15 zile", se precizează în comunicatul de presă.

Bărbatul a fost prins de poliţişti marţi. Până la îndeplinirea procedurilor de extrădare, cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dâmboviţa. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”