Dan Andronic, audiat la Parchetul General, în dosarul privind alegerile prezidențiale din 2009

Dan Andronic, audiat la Parchetul General, în dosarul privind alegerile prezidențiale din 2009

Jurnalistul Dan Andronic s-a prezentat joi la Parchetul General pentru a fi audiat de procurori în dosarul privind alegerile prezidențiale din 2009.

 La intrarea în sediul parchetului, acesta a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, el susținând că mai întâi trebuie să discute cu procurorii.

În aprilie, Parchetul General a anunțat că a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări "in rem" sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz și falsificarea documentelor și evidențelor electorale, după dezvăluirile jurnalistului Dan Andronic despre alegerile prezidențiale din decembrie 2009.
Jurnalistul Dan Andronic a scris că, în decembrie 2009, în turul doi al alegerilor prezidențiale, înalți demnitari ai statului român, printre care George Maior, Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi, au mers acasă la Gabriel Oprea.

În replică, fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat că întâlnirea organizată la el acasă a fost o "simplă cină", unde i-a invitat pe George Maior, Vasile Dîncu, Anghel Iordănescu, Dan Andronic și Neculai Onțanu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?