Dan Andronic, după ce a fost condamnat definitiv: „Eu mă retrag. Vă urez succes! Doamne ajută!”

Dan Andronic, după ce a fost condamnat definitiv: „Eu mă retrag. Vă urez succes! Doamne ajută!”

În prima sa reacție după condamnarea în dosarul retrocedării frauduloase fostei Ferme Băneasa, Dan Andronic a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj, fără să fie foarte explicit.

„Eu mă retrag. Vă urez succes! Doamne ajută!” a notat acesta.

Dan Andronic a fost condamnat joi la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru constituirea unui grup infracțional organizat, pe o durată de supraveghere de 4 ani. Fostul consultant politic va trebui, totodată să muncească 60 de zile în folosul comunității, la Centrul de Asistență integrată pentru Adicții București sau la Protecția Copilului Sector 3.

„Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul Andronic Dan Cătălin va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile la Centrul de Asistență Integrată pentru Adicții București sau la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, București.” se arată în minuta instanței.

Dan Andronic a fost consultant politic al premierilor Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu, apoi al PDL şi al preşedintelui României, Traian Băsescu, iar în prezent este director EVZ.


Foto: Facebook Dan Andronic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren