Dan Bittman confirmă că are o iubită. De ce a scos din calcul o împăcare cu mama copiilor săi | VIDEO

Dan Bittman confirmă că are o iubită. De ce a scos din calcul o împăcare cu mama copiilor săi | VIDEO

Invitat în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir, Dan Bittman a confirmat că are o iubită, mărturisind că nu mai există nicio șansă de împăcare cu mama celor trei copii ai săi, scrie Libertatea pentru femei.

Dan Bittman. FOTO Facebook Dan Bittman

Dan Bittman și Liliana Ștefan sunt despărțiți din 2017, după o relație de durată, în timpul căreia au avut trei copii. Artistul exclude posibilitatea unei împăcări.

„Nu cred că se poate, nu, nu din vina mea sau că e vreo vină. Ne bucurăm fiecare de copii, ba la mine, ba la ea, dar nu, noi doi nu mai comunicăm. Am comunicat o vreme doar pe mail, aia a fost ultima comunicare, foarte oficială și nu”, a mărturisit Dan Bittman, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

„Nu e ceea ce se scrie”

De altfel, Dan Bittman (60 de ani) are deja o nouă relație. Artistul a lăsat să se înțeleagă că n-ar fi o persoană din zona showbiz-ului, excluzând astfel ipoteza vehiculată cu privire la o relație cu Denise Rifai.

„Există, se mai găsește, mai e, apar. E ok, sunt într-o fază destul de tihnită a vieții, e bine așa cum e. Nu e ceea ce se scrie, să știi, nu e cineva din zona noastră, dar e ok, mă simt bine. Depinde foarte mult cum te-ai obișnuit, în meseria asta fugi prin toată lumea, țara și cineva trebuie să înțeleagă și chestia asta, dacă se poate. De asta zic, avem o viață.. o perioadă merge, dar după… Suntem în test”, a mai spus solistul.

Tot anul trecut, Dan Bittman a dezvăluit că, pentru el, căsătoria nu a fost niciodată o prioritate , deși a avut o relație de 25 de ani cu Liliana Ștefan, mama celor trei băieți ai lui. Cântărețul a mărturisit la Antena Stars că a fost la un pas de a se căsători, însă apoi și-a dat seama că nu este o decizie bună.

Dan Bittman este de părere că lucrurile se schimbă într-o relație, după ce doi oameni semnează actele de căsătorie. Artistul a spus că melodia „Ți-am dat un inel” este inspirată de momentul în care a vrut să facă pasul cel mare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”