Dan Bittman, singur și părăsit: „Din 80% de femei, acum dacă mă mai plac vreo 20%”

Dan Bittman, singur și părăsit: „Din 80% de femei, acum dacă mă mai plac vreo 20%”

Dan Bittman spune că la 60 de ani nu se mai bucură de același succes la femei ca-n tinerețe. Solistul de la Holograf se vaită că numărul admiratoarelor a scăzut considerabil în ultimii ani.

Dan Bitman se plânge că nu mai are același succes la femei FOTO Instagram

Bittman se vaită că nu mai e ce-a fost odată. Dacă pe vremuri fanele se băteau la concerte să-și petreacă nopțile cu el, acum procentajul de femei a scăzut proporțional cu înaintarea în vârstă.

„Macho man? Nu, asta e istorie, e la trecut! Nu, acum vine din urmă noua generație, e normal! Uitați-vă și voi! Se schimbă generația! Nu mai sunt eu așa cum eram, măcar un halat să mai acopăr ce se mai poate acoperi!”, ne-a mărturisit Dan Bittman, făcând referire la manechinii care au defilat cu mușchii la vedere în prezentatoarea de modă a lui Bote.

Citește continuarea pe click.ro

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...