Dan Negru, despre desființarea caselor de marcat: „Eliminarea doamnei Rodica e concediere, nu progres!”

Dan Negru, despre desființarea caselor de marcat: „Eliminarea doamnei Rodica e concediere, nu progres!”

Dan Negru, îndrăgitul prezentator TV, spune că eliminarea caselor de marcat din magazinele Auchan înseamnă reducere de personal, nu progres, așa cum li se sugerează angajaților. Vedeta a transmis un mesaj în care spune că eu, cumpărătorul, voi face treaba casierului.

Dan Negru, nemulțumit de eliminarea casierilor la Auchan FOTO Facebook Dan Negru

Iată ce mesaj a postat prezentatorul TV pe pagina sa de socializare, după discuția avută în magazin cu una dintre casiere.

" Am trecut pe la un supermarket azi și o casieră, Rodica scria pe ecuson, mi-a spus că astea sunt ultimele zile cu oameni la casele de marcat. "Progresul, domnu' Dan" a oftat femeia. Așa ni se sugerează, că e progres. I-am spus că eliminarea casierelor din supermarketuri nu e o formă de progres. Eu, cumpărătorul, voi face treaba casierului. De fapt suntem toți păcaliți: slujba ei va dispărea și eu voi face treaba ei, voi scana produsele și apoi le voi pune în coș fără să fiu plătit pentru asta. Ăsta nu e progres! Progresul e trecerea de la lumânare la bec, de la cal la motor! Din 7 litere, PROGRES, însemnă: "trecerea de la o stare inferioară la una superioară, de la vechi la nou". Unde e "noul" dacă eu preiau munca altcuiva fără să fiu plătit? Aștept progresul ,invenția care să schimbe felul de a face cumpărături. Până atunci, eliminarea doamnei Rodica e reducere de personal, e economie, e concediere. Orice, dar nu progres ! Aveți curajul să-i spuneți asta ! Curajul, da! E un progres!", a explicat Dan Negru.

Mesajul celui mai cunoscut polițist din mediul online

Și Marian Godină, unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din mediul online, a comentat printr-o postare publicată pe Facebook decizia lanțului de hipermarketuri de a renunța la casieri și de a-i înlocui cu case de tip self service.

Polițistul Marian Godină a publicat sâmbătă, 4 martie, o postare în care își prezenta nemulțumirea față de hotărârea Auchan de a renunța la casieri și de a-i înlocui cu case de tip self service.

M-am apucat să le scanez singur, stângaci, pentru că eu nu sunt casier, dar Auchan a ținut să mă transforme în unul. Nu știu ce s-a întâmplat cu acele doamne care lucrau la case, nu știu dacă au fost disponibilizate, dar sigur prin metoda asta magazinul face economie. Economie care, cel mai probabil, se traduce în profit, cel puțin eu așa o văd. Adică dăm afară casierii și îi punem pe clienți să fie casieri pentru noi, gratis. Măcar de erau produsele mai ieftine, dar sunt la fel ca înainte. Așadar, eu nu vreau să fiu casier gratuit pentru nimeni, nici pentru Auchan, nici pentru mine”, se arată în postarea publicată pe Facebook de Marian Godină.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 Ce se întâmplă în China?