Dan Nistor (Dinamo) - În seara asta a fost un dezastru, parcă dormim când primim golurile

Dan Nistor (Dinamo) - În seara asta a fost un dezastru, parcă dormim când primim golurile

Fotbalistul formaţiei Dinamo, Dan Nistor, a catalogat rezultatul de egalitate, 2-2, din meciul cu FCSB drept "un dezastru", precizând că el şi colegii lui "parcă dorm" la fazele în care adversarii înscriu.

"A fost un dezastru pe final pentru noi, ne-au egalat în minutul 92. Când conduci cu 2-0 nu ai voie să fii egalat de o asemenea manieră în prelungiri. Părea că ne îndreptam spre o victorie, dar se mai întâmplă şi minuni. La un meci cu Steaua nu poţi să te crezi învingător decât după fluierul arbitrului. În seara asta s-a întâmplat un dezastru. Erau nişte nişte puncte foarte importante pentru noi, în proporţie de 99% ne ajutau să intrăm în play-off. E foarte greu de vorbit. A venit acel prim gol al lor... nici nu ştiu ce să zic. Dormim, nu ştiu ce facem la goluri. Şi la Chiajna am luat la fel, acum din nou. Dacă luăm asemenea goluri la fiecare meci nu cred că merităm un loc în play-off", a spus Nistor.

"A fost un meci tensionat, cu încărcătură foarte mare pentru noi şi probabil că ne-am retras un pic la 2-0, gândindu-ne că puteam să-i mai prindem o dată pe contraatac, să facem 3-0, şi atunci se termina. Dar asta nu s-a întâmplat. Acum va fi o etapă de foc asta ultima. Noi trebuie să câştigăm obligatoriu cu Astra, iar celelalte contracandidate să se încurce între ele", a adăugat Dan Nistor.

Echipa de fotbal Dinamo a încheiat la egalitate, scor 2-2 (1-0), meciul de pe teren propriu cu FCSB disputat, duminică seara, în cadrul etapei a 25-a a Ligii I.
AGERPRES (editor: Marius Ţone, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

5 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…