Dan Puric, afirmații demente în noaptea de Înviere: Cum a fost la Colectiv. Haimanalele alea abia se pregăteau cu „Jos Biserica!”, „Jos Patriarhul!”

Dan Puric, afirmații demente în noaptea de Înviere: Cum a fost la Colectiv. Haimanalele alea abia se pregăteau cu „Jos Biserica!”, „Jos Patriarhul!”

Dan Puric, afirmații demente în noaptea de Înviere: Cum a fost la Colectiv. Haimanalele alea abia se pregăteau cu „Jos Biserica!”, „Jos Patriarhul!”.

Actorul și regizorul Dan Puric s-a dezlănțuit, folosind un limbaj scandalos, sămbătă seara, la Realitatea PLUS, împotriva oamenilor de pe Facebook, împotriva Bruxelles-ului și împotriva celor care au protestat după Colectiv. Grav este că moderatorul emisiunii nu i-a atras atenția pentru derapajele verbale. Dimpotrivă, i-a ținut isonul. Despre cei de pe Facebook, Dan Puric a spus că "sunt noii năvălitori asupra poporului român", iar despre Colectiv a spus că "haimanalele alea" voiau să dea jos Biserica. Vezi în text dialogul cu moderatorul.

Moderator: Am observat o împărțire între două tabere, când apare un subiect oamenii se împart.

Dan Puric: Dracul îi împarte.

Moderatorul: Cred.

Dan Puric: 
Dracul este cu împărțirea.

Moderator: S-a întâmplat ceva. A venit o decizie că putem să mergem să luăm lumină din partea polițiștilor. S-au împărțit oamenii și unii au spus "Domne, nu e bine biserica". Alții spun "lăsați biserica să facă ce trebuie". Acum, românul este prins între o mulțime de bolovani care se ciocnesc și ies scântei și el nu mai știe ce să înțeleagă. Partea care spune că nu e bine să te duci la biserică pentru că o să mori? Sau partea care spune "Lăsați-mă să simt"?

Dan Puric: Partea aia este creierașul (?) de Facebook...

Moderator: Vitejii de Facebook...

Dan Puric: 
Da, da, vitejii de Facebook. Ăștia sunt noii năvălitori asupra poporului român. Lasă, sunt muște care trec.
Cu taberele astea... Pe ăștia îi suflă istoria. Nu l-au văzut încă pe Dracu'. Când o să-l vadă, să vezi că termină cu tabăra. Ăia trebuie să-l vadă pe Dracu' ca să se ducă la Dumnezeu.

(Apoi povestește despre un preot care i-a dat o carte).

Luăm istoria de acum și facem așa, a doua zi după Rusalii, noaptea, 1951, arestați în Banat și duși în Bărăgan. Că acum toți suntem arestați și deportați în propria noastră țară, că așa vrea Bruxelles-ul și așa vor tovarășii de dincolo.

Ne-a băgat botniță. Este pentru prima oară când sfinții emană microbi. Eu știam că parlamentarii sunt vectori de infecție.

Moderatorul: 
Este vorba și despre aglomerarea de persoane.

Dan Puric: Bogdane, eu știu asta. Eu am mai zis: Biserica a reacționat foarte bine, foarte înțelept. Că lipseau două babe la altar și începea: A început Covidu' în România. Cum a făcut la Colectiv. Haimanalele alea abia se pregăteau cu "Jos Biserica!", "Jos Patriarhul!". Dacă ei sunt hrăniți...

Înregistrarea emisiunii poate fi urmărită aici , iar dialogul de mai sus începând cu minutul 10.00.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...