Dan Tudorache: Nu am pierdut alegerile, am fost furat

Dan Tudorache: Nu am pierdut alegerile, am fost furat

Preşedintele Organizaţiei PSD Sector 1, Dan Tudorache, consideră că nu a pierdut alegerile locale, ci că "a fost furat".

"Pot să spun că m-au furat, nu pot să spun că am pierdut. M-au furat, deci este o diferenţă", a declarat Tudorache la sediul central al PSD, unde are loc o şedinţă a conducerii partidului cu organizaţia PSD Bucureşti.

El a adăugat că nu au fost luate în considerare contestaţiile sale, pentru că s-a considerat că acestea au fost tardive.

"Deci, nu au constatat că nu s-a întâmplat nimic, ci că le-am depus târziu. Cum să le depun pe data de 29, când faptele s-au petrecut pe 30? (...) Mi se pare că a fost un furt pe faţă şi eu consider că n-am pierdut, am fost furat", a afirmat Tudorache.

Întrebat dacă este de acord ca Mitică Dragomir să fie pe lista de consilieri generali, el a arătat că acesta a fost pus pe listă de Gabriela Firea şi de staff-ul de campanie şi că a văzut lista atunci când a apărut.

"Nu l-am pus eu, deci nu pot comenta. L-am văzut şi eu, ca şi dumneavoastră, pe listă. Doamna Firea (l-a pus pe listă - n.r.) şi cu staff-ul ei de campanie", a precizat liderul PSD Sector 1. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”