Dancă: Memorandum privind Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, prezentat în şedinţa de guvern

Dancă: Memorandum privind Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, prezentat în şedinţa de guvern

Şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a declarat vineri că în cadrul şedinţei de guvern a fost prezentat un memorandum privitor la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, dar nu s-a luat nicio decizie deocamdată în legătură cu acest subiect.

"Au fost prezentate în şedinţa de guvern opţiunile legate de situaţia Secţiei speciale pentru investigarea infracţiunilor magistraţilor, a fost de fapt un memorandum care a prezentat cadrul în care îşi desfăşoară această instituţie activitatea. S-a discutat, dar nu s-a materializat într-un act normativ. Urmează ca Guvenul să decidă calea de urmat", a spus Dancă la finalul şedinţei Executivului.

El a amintit că poziţia exprimată de premier şi de PNL este că trebuie reluată dezbaterea în cadrul parlamentar asupra legilor justiţiei, a modificărilor la Codul penal şi Codul de procedură penală, cu consultarea amplă a tuturor actorilor şi asociaţiilor profesionale interesate, ţinând cont de recomandările organismelor internaţionale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa