Dăncilă: 10 noiembrie - ziua alegerilor pentru preşedintele României

Dăncilă: 10 noiembrie - ziua alegerilor pentru preşedintele României

Guvernul va adopta, în şedinţa de marţi, o hotărâre prin care va stabili data de 10 noiembrie pentru alegerile prezidenţiale, a anunţat premierul Viorica Dăncilă.

"Vom stabili prin hotărâre de Guvern data de 10 noiembrie 2019 zi a alegerilor pentru preşedintele României, potrivit responsabilităţilor Guvernului privind organizarea în condiţii cât mai bune a scrutinului electoral şi asigurarea dreptului de vot al cetăţenilor. Ulterior vom adopta întreg pachetul de reglementări privind organizarea şi desfăşurarea scrutinului pentru alegerea preşedintelui României, în conformitate cu modificările făcute în Parlament legislaţiei electorale şi anume: votarea pe mai multe zile în secţiile din străinătate, posiblitatea prelungirii votului după ora 21,00 şi implementarea votului prin corespondenţă", a declarat prim-ministrul, în deschiderea reuniunii Executivului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”