Dăncilă, despre 10 august: Am spus atunci că seamănă cu o lovitură de stat; am văzut pe urmă că nu a fost

Dăncilă, despre 10 august: Am spus atunci că seamănă cu o lovitură de stat; am văzut pe urmă că nu a fost

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a declarat joi că a spus iniţial că evenimentele din 10 august 2018 seamănă cu o lovitură de stat, având în vedere faptul că s-a încercat intrarea în Palatul Victoria, dar a văzut pe urmă că nu a fost o lovitură de stat.

"Cred că entităţile care sunt menţionate în acest raport (raportul Jandarmeriei cu privire la evenimentele din 10 august 2018 - n.r.) trebuie să dea aceste răspunsuri, pentru că eu cred că aşa este corect pentru aflarea adevărului. Da, am spus atunci că seamănă cu o lovitură de stat, având în vedere faptul că s-a încercat intrarea în Palatul Victoria. Am văzut pe urmă că nu a fost o lovitură de stat", a spus Dăncilă într-o conferinţă de presă, întrebată dacă îşi menţine părerea că la 10 august a fost o lovitură de stat.

Ea a adăugat că a mai răspuns la întrebări legate de evenimentele din 10 august.

"Eu cred că nu trebuie să venim noi cu scenarii sau cu alte interpretări. Haideţi să vedem ce va spune justiţia şi cei care se fac vinovaţi să se prezinte în faţa legii şi să fie pedepsiţi conform normelor legale", a afirmat Dăncilă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...