Dăncilă, despre o invitaţie din partea şefului statului pentru Summitul de la Sibiu: Răspunsul este negativ, nu

Dăncilă, despre o invitaţie din partea şefului statului pentru Summitul de la Sibiu: Răspunsul este negativ, nu

Premierul Viorica Dăncilă a precizat că nu a primit o invitaţie din partea preşedintelui Klaus Iohannis pentru Summitul de la Sibiu din data de 9 mai, adăugând că a văzut programul şi faptul că şeful statului "face o inspecţie în piaţă".

"Răspunsul este negativ (...). Am văzut programul, am văzut că domnul preşedinte face o inspecţie în piaţă, e foarte bine că vrea să vadă ceea ce, de fapt, a investit Guvernul, pentru că marea parte a fondurilor pentru acest Summit şi organizarea a aparţinut Guvernului", a declarat Viorica Dăncilă, marţi, la Parlament, întrebată dacă a primit vreo invitaţie din partea şefului statului pentru Summitul de la Sibiu din data de 9 mai.

Premierul a participat marţi la conferinţa intitulată "Inovarea în domeniul auditului la nivelul Uniunii Europene şi creşterea rolului de îndrumare al Instituţiilor Supreme de Audit în beneficiul societăţii", organizată de România în contextul deţinerii preşedinţiei Consiliului UE. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 Rușii pregătesc măcelul? / Transporturi uriașe de rachete și sisteme S-300 către Ucraina