Dăncilă, despre persoanele care au protestat la Parlament în timpul discursului său: Este dreptul lor

Dăncilă, despre persoanele care au protestat la Parlament în timpul discursului său: Este dreptul lor

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat miercuri, referindu-se la persoanele care au protestat la Parlament, în timpul discursului său pe tema preşedinţiei române la Consiliul UE, că "este dreptul lor".

Întrebată la ieşirea din plenul Parlamentului cum comentează protestul mai multor persoane pe holul Parlamentului, în timpul discursului său din plen, Dăncilă a răspuns: "Este dreptul lor".

Ea a adăugat ulterior: "Într-un moment atât de important se recurge la astfel de lucruri".

Premierul Viorica Dăncilă a fost prezentă, miercuri, în plenul Parlamentului, pentru a prezenta stadiul procesului de pregătire pentru preluarea de către România a preşedinţiei semestriale a Consiliului Uniunii Europene în ianuarie 2019.

Mai multe persoane au protestat , miercuri, pe holul Parlamentului, faţă de modificarea Codului de procedură penală, în timpul discursului din plen al premierului Viorica Dăncilă.

Cele nouă persoane au strigat: "Cuib de hoţi şi mafioţi!"; "DNA să vină să vă ia!", "Ruşine să vă fie!", "Viorica, fă ceva, Dragnea, dă-ţi demisia!". Protestatarii au refuzat să plece şi s-au aşezat pe covor pentru a nu fi evacuaţi de angajaţii Parlamentului. AGERPRES/(A, AS - autor: Mădălina Cerban, editor: Mihai Simionescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria