Dăncilă: Nu îmi este teamă să mergem în Parlament; nu fugim de responsabilitate şi nu vom da înapoi

Dăncilă: Nu îmi este teamă să mergem în Parlament; nu fugim de responsabilitate şi nu vom da înapoi

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi că nu îi este ''teamă'' să se prezinte cu Guvernul în Parlament pentru un vot de încredere, argumentând că, la votul pentru şefia Senatului, PSD a demonstrat că are majoritate.

"Avem o Opoziţie cinică şi imatură care, orbită de interesele personale şi de campanie, a început să acţioneze împotriva oamenilor. Avem un preşedinte care a urmărit cu îngrijorare ce s-a întâmplat în jurul dumnealui timp de cinci ani de la Palatul Cotroceni şi care a dedicat ultimul an de mandat celei mai dăunătoare campanii făcute vreodată în România, una care sacrifică interesul şi stabilitatea ţării. Vreau să dau încă o dată asigurări ferme că nu voi ceda în faţa acestui blocaj, fiindcă am obligaţia să guvernez pentru România. Ştiu foarte bine că oamenii aşteaptă de la noi să le plătim pensiile pe care le-am majorat, aşteaptă să le plătim salariile, bursele, alocaţiile, aşteaptă să derulăm investiţiile la care ne-am angajat. Nu îmi este teamă să mergem în Parlament, am mai spus-o, cu atât mai mult cu cât am arătat la votul din Senat, de acum două zile, că avem majoritate. Nu fugim de Constituţie, aşa cum o face preşedintele, nu fugim de responsabilitate şi nu vom da înapoi. Aceste speculaţii sunt ridicole, dar sunt ultimul resort la care pot să apeleze cei ce nu vor România normală, ci România blocată", a spus premierul într-o declaraţie de presă susţinută la sediul central al PSD.

Ea a adăugat că oamenii vor face diferenţa între cei "care îşi apără ţara, buni români care arată solidaritate şi responsabilitate" şi cei care preferă să acţioneze în interes propriu, "chiar dacă acest lucru face rău şi aduce deservicii de imagine propriei ţări".
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...