Dăncilă și Tăriceanu își bat joc de votul românilor și refuză remanierea lui Meleșcanu pentru haosul de la vot în diaspora

Dăncilă și Tăriceanu își bat joc de votul românilor și refuză remanierea lui Meleșcanu pentru haosul de la vot în diaspora

Premierul Viorica Dăncilă și președintele ALDE au declarat joi că îl susțin în continuare pe Teodor Meleșcanu ca ministru de Externe, în ciuda cererilor președintelui Iohannis de demitere a acestuia după ce zeci de mii de români din diaspora nu au putut vota pe 26 mai.

 
”Nu sunt adeptul găsirii țapilor ispășitori. Există vinovați, dar nu este ministrul. Sunt solicitări făcute de ambasadori, pe baza solicitărilor lor MAE aprobă numărul secțiilor de vot”, a spus Tăriceanu la finalul ședinței coaliției PSD-ALDE.

Dăncilă a spus la rândul ei că luni va face publice analizele făcute de Ministerul de Externe și Ministerul de Interne privind haosul din ziua votului. ”Trebuie să vedem care sunt soluțiile și vom discuta și despre miniștri”, a spus Dăncilă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”