Dăncilă: Singura soluţie este să avem un moment T zero, în care toate protocoalele să fie desecretizate

Dăncilă: Singura soluţie este să avem un moment T zero, în care toate protocoalele să fie desecretizate

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, vineri, că ar trebui să existe un moment în care toate protocoalele încheiate cu diferite instituţii ale statului să fie desecretizate.

"Pentru a porni de la un moment T zero, trebuie să avem desecretizarea protocoalelor. Dacă nu, vom mai merge de acum mulţi ani înainte să spunem 'am mai găsit un protocol într-un loc, a mai existat un protocol de acum doi ani, de acum trei ani'. Cred că trebuie să terminăm cu acest lucru şi singura soluţie este să avem un moment T zero, în care toate protocoalele să fie desecretizate", a declarat Viorica Dăncilă, care efectuează o vizită la Uzina Dacia de la Mioveni.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, pe 1 septembrie, că are informaţii cu privire la existenţa unui protocol de colaborare între Direcţia Naţională Anticorupţie şi Televiziunea Română. El a precizat, într-o conferinţă de presă susţinută la Neptun, că toate protocoalele secrete trebuie declasificate şi anulate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”