Dăncilă: Singura soluţie este să avem un moment T zero, în care toate protocoalele să fie desecretizate

Dăncilă: Singura soluţie este să avem un moment T zero, în care toate protocoalele să fie desecretizate

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, vineri, că ar trebui să existe un moment în care toate protocoalele încheiate cu diferite instituţii ale statului să fie desecretizate.

"Pentru a porni de la un moment T zero, trebuie să avem desecretizarea protocoalelor. Dacă nu, vom mai merge de acum mulţi ani înainte să spunem 'am mai găsit un protocol într-un loc, a mai existat un protocol de acum doi ani, de acum trei ani'. Cred că trebuie să terminăm cu acest lucru şi singura soluţie este să avem un moment T zero, în care toate protocoalele să fie desecretizate", a declarat Viorica Dăncilă, care efectuează o vizită la Uzina Dacia de la Mioveni.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, pe 1 septembrie, că are informaţii cu privire la existenţa unui protocol de colaborare între Direcţia Naţională Anticorupţie şi Televiziunea Română. El a precizat, într-o conferinţă de presă susţinută la Neptun, că toate protocoalele secrete trebuie declasificate şi anulate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

4 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”