Dăncilă: Stănescu a demisionat din motive personale, îmi pare rău

Dăncilă: Stănescu a demisionat din motive personale, îmi pare rău

Senatorul Paul Stănescu a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al PSD din motive personale, a declarat, vineri, preşedintele interimar al partidului, Viorica Dăncilă, care a susţinut că a încercat să îl facă să se răzgândească.

"Într-un partid este obişnuit ca să nu avem acelaşi punct de vedere, doar există democraţie, fiecare ne putem exprima punctul de vedere şi cred că aşa este normal. Faptul că Paul Stănescu şi-a dat demisia - mie îmi pare rău, am încercat să-l conving să nu-şi dea demisia. Paul Stănescu a spus că din motive personale, dar va activa în PSD. Este un membru vechi, este o persoană care iubeşte foarte mult acest partid", a afirmat Dăncilă la finalul reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Potrivit premierului, atât Paul Stănescu, cât şi Gabriela Firea sunt oameni de valoare. "Trebuie să facem echipă şi să ne pregătim pentru următoarele alegeri", a adăugat liderul interimar al PSD.

Întrebată dacă Paul Stănescu a demisionat în semn de protest faţă de faptul că e prea devreme pentru un congres al PSD, Viorica Dăncilă a spus: "Nu a spus aşa ceva Paul Stănescu. A spus că pleacă din motive personale. Eu mă bazez pe Paul Stănescu. Am vorbit şi aseară. Astăzi am aflat de decizia domniei sale. Aseară nu ştiam că Paul Stănescu îşi dă demisia". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

3 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

4 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?

5 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…