Dăncilă: Stănescu a demisionat din motive personale, îmi pare rău

Dăncilă: Stănescu a demisionat din motive personale, îmi pare rău

Senatorul Paul Stănescu a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al PSD din motive personale, a declarat, vineri, preşedintele interimar al partidului, Viorica Dăncilă, care a susţinut că a încercat să îl facă să se răzgândească.

"Într-un partid este obişnuit ca să nu avem acelaşi punct de vedere, doar există democraţie, fiecare ne putem exprima punctul de vedere şi cred că aşa este normal. Faptul că Paul Stănescu şi-a dat demisia - mie îmi pare rău, am încercat să-l conving să nu-şi dea demisia. Paul Stănescu a spus că din motive personale, dar va activa în PSD. Este un membru vechi, este o persoană care iubeşte foarte mult acest partid", a afirmat Dăncilă la finalul reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Potrivit premierului, atât Paul Stănescu, cât şi Gabriela Firea sunt oameni de valoare. "Trebuie să facem echipă şi să ne pregătim pentru următoarele alegeri", a adăugat liderul interimar al PSD.

Întrebată dacă Paul Stănescu a demisionat în semn de protest faţă de faptul că e prea devreme pentru un congres al PSD, Viorica Dăncilă a spus: "Nu a spus aşa ceva Paul Stănescu. A spus că pleacă din motive personale. Eu mă bazez pe Paul Stănescu. Am vorbit şi aseară. Astăzi am aflat de decizia domniei sale. Aseară nu ştiam că Paul Stănescu îşi dă demisia". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro