Dani Alves pierde milioane de euro după ce a fost arestat. Suma enormă pe care i-o cere fostul club

Dani Alves pierde milioane de euro după ce a fost arestat. Suma enormă pe care i-o cere fostul club

Fotbalistul brazilian Dani Alves se află la închisoare de 15 zile, fără posibilitatea de a ieși pe cauțiune, după ce a fost acuzat de viol. Pe lângă faptul că poate fi condamnat la ani grei de pușcărie, cel mai titrat fotbalist din lume pierde și o grămadă de bani.

Dani Alves a fost arestat pe 20 ianuarie, după ce a agresat sexual o tânără. Foto EPA EFE

La scurt timp de la reținerea sa, UNAM Pumas, club cu care semnase în vară pentru un an și jumătate, i-a reziliat contractul. Dani Alves avea în contractul cu echipa mexicană un salariu de 3,6 milioane de euro pe an, bani pe care nu îi va mai primi.

Mai mult, pentru că a adus grave prejudicii de imagine clubului, UNAM Pumas îi cere lui Dani Alves daune materiale în valoare de 4,5 milioane de euro!

A pierdut mai multe contracte de sponsorizare

Potrivit Sport.es, mai mulți sponsori au renunțat la Dani Alves de la izbucnirea scandalului, ceea ce a dus, evident, la alte pierderi materiale pentru brazilian. În plus, Dani Alves, care riscă între 4 și 12 ani de închisoare, e pe care să-și piardă și soția. Joana Sanz a anunțat că a decis să divorțeze.

Victima lui Dani Alves a declarat vineri, în fața judecătorului, că fotbalistul a închis-o într-o toaletă din zona VIP a clubului din Barcelona, acolo unde a lovit-o și a violat-o. Fata a povestit că Dani Alves s-a aşezat pe toaletă, i-a tras rochia în sus, a forţat-o să stea deasupra lui, a aruncat-o la pământ, a pălmuit-o, a ridicat-o de pe jos şi a violat-o. După aceea, i-a spus să aştepte ca el să plece şi apoi să iasă ea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Amănunte care dau fiori / Germania se pregătește să asigure transferul a 800.000 de militari ai alianței spre Est

2 Din 2020 și până în prezent, diferența dintre PIB-ul SUA și cel chinez s-a mărit de la aproximativ 5 trilioane de dolari la 10 trilioane de dolari în …

3 De ce nu au reușit românii să facă față turcilor în evul mediu. Motivele pentru care victoriile românești se terminau cu pierderea tronului

4 VIDEO Totul despre tentativa de asasinat asupra fostului președinte al SUA / Momentul filmat în care s-a tras asupra lui Donald Trump la un miting de ca…

5 Foarte interesante amănunte!