Dani Alves pierde milioane de euro după ce a fost arestat. Suma enormă pe care i-o cere fostul club

Dani Alves pierde milioane de euro după ce a fost arestat. Suma enormă pe care i-o cere fostul club

Fotbalistul brazilian Dani Alves se află la închisoare de 15 zile, fără posibilitatea de a ieși pe cauțiune, după ce a fost acuzat de viol. Pe lângă faptul că poate fi condamnat la ani grei de pușcărie, cel mai titrat fotbalist din lume pierde și o grămadă de bani.

Dani Alves a fost arestat pe 20 ianuarie, după ce a agresat sexual o tânără. Foto EPA EFE

La scurt timp de la reținerea sa, UNAM Pumas, club cu care semnase în vară pentru un an și jumătate, i-a reziliat contractul. Dani Alves avea în contractul cu echipa mexicană un salariu de 3,6 milioane de euro pe an, bani pe care nu îi va mai primi.

Mai mult, pentru că a adus grave prejudicii de imagine clubului, UNAM Pumas îi cere lui Dani Alves daune materiale în valoare de 4,5 milioane de euro!

A pierdut mai multe contracte de sponsorizare

Potrivit Sport.es, mai mulți sponsori au renunțat la Dani Alves de la izbucnirea scandalului, ceea ce a dus, evident, la alte pierderi materiale pentru brazilian. În plus, Dani Alves, care riscă între 4 și 12 ani de închisoare, e pe care să-și piardă și soția. Joana Sanz a anunțat că a decis să divorțeze.

Victima lui Dani Alves a declarat vineri, în fața judecătorului, că fotbalistul a închis-o într-o toaletă din zona VIP a clubului din Barcelona, acolo unde a lovit-o și a violat-o. Fata a povestit că Dani Alves s-a aşezat pe toaletă, i-a tras rochia în sus, a forţat-o să stea deasupra lui, a aruncat-o la pământ, a pălmuit-o, a ridicat-o de pe jos şi a violat-o. După aceea, i-a spus să aştepte ca el să plece şi apoi să iasă ea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…