Daniela Nane a divorțat de istoricul Adrian Cioroianu. Cine este iubitul de nici 30 de ani al frumoasei actrițe

Daniela Nane a divorțat de istoricul Adrian Cioroianu. Cine este iubitul de nici 30 de ani al frumoasei actrițe

Actrița Daniela Nane, surprinsă sărutându-se cu un tânăr, în plină stradă, a anunțat că este o femeie liberă. Frumoasa actrița a dezvăluit că a divorțat de soțul său, istoricul Adrian Cioroianu. Aceasta a evitat însă să spună de cât timp nu mai formează un cuplu cu fostul ministru de Externe.

Actrița Daniela Nane a divortat FOTO Arhiva

Daniela Nane, de 52 de ani, trăiește, se pare, o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânărul tenor Octavian Ene, relatează click.ro.

Cei doi au fost observați sărutându-se în plină stradă. Actriță si noul ei iubit , tenorul de nici 30 de ani Octavian Ene au fost surprinși, de paparazzi MediaFlux , în timp ce se sărutau cu patos chiar în fața hotelului Hilton, de pe Calea Victoriei.

Citește articolul complet pe click.ro.

Prima Miss România

Daniela Nane este actriță a Teatrului “L.S. Bulandra” din București, Doctor în artele spectacolului (UNATC), regizor și director artistic al Teatrului Muzical AMBASADORII.

Daniela Nane s-a născut la Iași la 29 noiembrie 1971. A studiat actoria la Academia de Teatru și Film București între 1991-1995, a urmat un masterclass în 1994 la Liga Europeană a Institutelor de Artă – Amsterdam & Berlin, iar în 2011 a absolvit “Masterclass Cultură și civilizație japoneză și teatru japonez” la Universitatea din Osaka prin Catedra UNESCO.

Daniela Nane a pășit în lumina reflectoarelor in 1990, când a câștigat concursul Miss România și a devenit prima participantă din partea României la concursul de frumusețe Miss Universe. Întoarsă în țară, a intrat la Academia de Teatru și Film, cum se numea atunci UNATC-ul, la clasa profesorilor Mircea Albulescu- Cătălin Naum- Adrian Titieni.

A jucat peste 60 de personaje în teatru și film

Anul 1992 a marcat debutul său în teatru când, deși abia studentă, regizorul și profesorul Ion Cojar i-a oferit rolul Liza din “Vassa Jeleznova” de Maxim Gorki, pe scena Teatrului Național din București. Imediat după absolvire a fost distribuită de remarcabila regizoare Cătălina Buzoianu în spectacolul ”Patul lui Procust” de la Teatrul Bulandra și, după succesul obținut cu rolul Emilia a rămas la Bulandra. De atunci, Daniela Nane a jucat peste 60 de personaje în spectacole de teatru, în filme de cinema sau televiziune. Actrița a apărut și în videoclipurile câtorva dintre cele mai sonore nume ale industriei muzicale românești – IRIS, VH-2 sau Ștefan Bănică Jr.

Cunoscută publicului larg mai ales ca actriță de teatru sau din producții de film și televiziune- ”Orient-Express”, ”La urgență” (serial), ”Căsătorie imposibilă” (serial), ”Visul unei nopți de iarnă”, ”Dezertorul”, ”Caligula”, ori producții străine „IPU – convicted to live” (cu Gerard Depardieu și Harvey Keitel) sau ”BloodRayne” (cu Sir Ben Kingsley)-, Daniela Nane a regizat și spectacole în ultimii ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?