Danileț îi cere Danei Gârbovan să dezvăluie public numărul și lista cu membrii UNJR despre care pretinde că sunt judecători

Danileț îi cere Danei Gârbovan să dezvăluie public numărul și lista cu membrii UNJR despre care pretinde că sunt judecători

Judecatorul Cristi Danilet ii cere presedintei Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania (UNJR), Dana Garbovan, sa faca publice numarul si lista cu membrii UNJR "despre care pretinde ca sunt judecatori", precum si "data ultimei adunari generale pe care a tinut-o si prin care a fost mandatata sa mearga la Parlament in numele acestor membri".

Danilet sustine ca "aceasta asociatie nu are mai mult de 3 membri activi si ca niciunul nu a mandatat-o pe doamna Garbovan sa consilieze Parlamentul cum sa modifice legile justitiei".

Cristi Danilet a facut aceste afirmatii intr-o postare pe Facebook, sambata.

"Am vazut intentia doamnei Garbovan ca nu stiu ce protocoale sa fie facute publice. Eu sunt judecator de penal si in numele si pentru mine nu a fost incheiat niciun protocol. Pot sa asigur de asta pe oricine.

Dar daca tot suntem la capitolul dezvaluirea informatiilor secrete: ii cer doamnei Garbovan sa dezvaluie public numarul si lista cu membrii UNJR despre care pretinde ca sunt judecatori, precum si data ultimei adunari generale pe care a tinut-o si prin care a fost mandatata sa mearga la Parlament in numele acestor membri.

S-ar putea ca publicul sa aiba o mare surpriza! Eu spun ca azi aceasta asociatie nu are mai mult de 3 membri activi si ca niciunul nu a mandatat-o pe doamna Garbovan sa consilieze Parlamentul cum sa modifice legile justitiei", a scris Danilet pe contul sau de Facebook.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

5 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane