Dănuț Lupu a aflat data la care va fi eliberat din închisoare. Urmează să fie mutat într-o celulă luxoasă

Dănuț Lupu a aflat data la care va fi eliberat din închisoare. Urmează să fie mutat într-o celulă luxoasă

Dănuț Lupu, condamnat la închisoare după ce a condus în repetate rânduri mașina cu permisul anulat, are parte de vești bune. El a fost anunțat cu privire la data exactă la care poate fi eliberat condiționat și urmează să fie mutat în cele mai luxoase celule din Penitenciarul Rahova, inaugurate chiar de ministrul Justiției, Alina Gorghiu, scrie Gândul.

Dănuț Lupu va face Paștele acasă. Captură TV

Condamnat definitiv, în 2 octombrie, la 7 luni și 10 zile de închisoare pentru conducere fără permis, Dănuț Lupu s-a predat și a fost încarcerat șase zile mai târziu la Rahova. Pe perioada carantinei, acesta a fost cazat într-o cameră situată în Secția a 2-a, folosită, în trecut, pentru încarcerarea deținuților violenți sau cu tendințe suicidale. La sfârșitul săptămânii trecute, la Rahova s-a întrunit comisia care a stabilit regimul de executare pentru fostul fotbalist, scrie Gândul.

Rămâne la Rahova pe toată durata condamnării

Dănuț Lupu a aflat că își va executa pedeapsa în regim deschis și se va putea întoarce acasă la data de 3 martie 2024. După ce a ieșit din carantină, fostul internațional ar fi fost transferat, temporar, la Secția a 3-a, destinată deținuților protejați, urmând ca, din zilele următoare, să fie mutat în nou înființata Secție a 8-a.

Este vorba despre celule mari, spațioase, complet noi, destinate exclusiv condamnaților cu regim de executare deschis și semideschis. La inaugurarea acestor celule de lux, date în folosință începând cu data de 1 noiembrie, a participat inclusiv ministrul Justiției, Alina Gorghiu.

Lupu nu va mai fi transferat la Penitenciarul Jilava, așa cum s-a scris, ci va rămâne la Rahova, până martie, când ar putea reveni acasă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?