Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist, audiat la DNA într-un dosar de trafic de influență

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist, audiat la DNA într-un dosar de trafic de influență

Președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, este audiat la DNA într-un dosar de trafic de influență, au declarat surse judiciare pentru Adevărul.

Dănuț Pop a fost chemat la DNA. Foto: Facebook

Liderul de partid este, la ora transmiterii știrii, la sediul DNA București, unde a fost chemat pentru a da o declarație într-un dosar de trafic de influență.

Până la acest moment, procurorii nu au făcut precizări cu privire la calitatea în care este audiat și nici nu au dat detalii despre conținutul dosarului.

Partidul Ecologist Român (PER) a fost înființat în 1990, Dănuț Pop conducând formațiunea încă din anul 2007.

Potrivit descrierii de pe pagina oficială a formațiunii, "Partidul Ecologist Român promovează o politică pentru oameni și viață, o politică de transformare și modernizare a societății românești, bazată pe principiul protejării și îmbogățirii resurselor vitale ale țării : omul, resursele naturale, cultura și tradițiile naționale".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...